You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

Acemi Üye
RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
Ben sana cvp vermeyi kesiyorum ufaklıkgülücükTongue Malum daha sitedeki kariyerimizin başındayız ama başlığı amacından saptırma suçundan cidden banlanacaz ikimizdegülücük
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
geldiğin günleri unutup ta bana artislik yapma Tongue

hıııııhh
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
alemsiniz TongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
gökkuşağı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuba ben. kartal anadolu i.h.l 2007 mezunuyum kartallı olmak ayrıcalıktır

biz kartallı deiliz ayrıcalıklı deil miyiz yanigülücük

benim bildiğim o laf imam hatipli olmak ayrıcalıktı amaTongue siz sahiplenmişsiniz heralde kartal cemaati olarakgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ben (Fahri Hafız)de Hatay- Kırıkhan İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Şu anda Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenliği yapıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-07-2008, Saat:10:20 AM, Düzenleyen: tapınan.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gökkuşağı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuba ben. kartal anadolu i.h.l 2007 mezunuyum kartallı olmak ayrıcalıktır

biz kartallı deiliz ayrıcalıklı deil miyiz yanigülücük

benim bildiğim o laf imam hatipli olmak ayrıcalıktı amaTongue siz sahiplenmişsiniz heralde kartal cemaati olarakgülücük

alkışSmilealkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.