You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?

Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende boğa burcuyum.olduğum için söylüyorum çok süper bi burçtur.gülücükben burcumdan burcum benden memnun.gülücük

hımbıl boğğaicýn

kıskanmayalım sahra hanım sen kendi burcuna bak ne istediğini bilmiyon daha böğğgülücük

ne istedini biliyoda çaktırmıyooooicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende boğa burcuyum.olduğum için söylüyorum çok süper bi burçtur.gülücükben burcumdan burcum benden memnun.gülücük

hımbıl boğğaicýn

kıskanmayalım sahra hanım sen kendi burcuna bak ne istediğini bilmiyon daha böğğgülücük

ne istedini biliyoda çaktırmıyooooicýn

tabitabi eminim öyledir icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Aslan kadını
Aslan kadını bir erkekten önce saygı bekler. O bir kraliçedir. Eleştirilmekten nefret eder. İltifatlara ise bayılır, özellikle başkalarının yanında olursa! Onu çadırla seyahat etmeye veya mütevazi bir restauranta götürmeye çalışmayın. O, herşeyin muhteşem olmasını ister. Başarıyı sever, başarılı erkekleri de... Çekingen ve romantik erkeklerden hoşlanmaz. Onun sevgisinden önce saygısını kazanırsanız size aşık olması uzun sürmez.

Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım. Bana eşlik eder misin?"

mümkünse beni bıraksınlar ayağımı uzata uzata dinleneyim

hiç hoşlanmam hazırlanıp gece vakit dışarı çıkmaktan

tabi araba gezintisi olursa keyifle arkada yatar fıkara anlatabilirim

araba hızlı kullanaılmak şartıyla icýn

gerçi bir kere kümbete çıktık kaza yaptık sıyrıksız kurtulduk abimle ya

olsun değerdi gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-05-2008, Saat:03:41 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.