Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
haktan bahsedip hak yiyenler
haktan bahsedip hak yiyenler
Eğer gerçekten haklı iseniz, hak sahibi olduğunuz konuda hakkınızdan vazgeçmemenizdir. Müslüman hak yemediği gibi hak yedirmez de.
Yapabileceğiniz ilk şey hakkınızı elinizden alan şahıs ile bunu nazik bir şekilde konuşmanız. Eğer ikna olursa ne âlâ ama ikna olmazsa üst amirlere bir dilekçe ile başvurmalısınız. Haksızlığa karşı -bu kendi hakkımız da olsa-sessiz kalmak doğru değildir.
Allah'a emanet olun.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Rabbim adaletini kimden esirger
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
sonra tahammül edemeyip problemli şahsa sıkıntınızı dile getireceksiniz, muhtemelen muhatabınız "amir" sıfatında biri olduğu için sizi ciddiye almadığı gibi, bir şekilde yanlış düşündüğünüze dahi inandıracak sizi (böylesine ustaca aklanma paklanma durumları vardır insanı hayrete sokan), bir şekilde fişlenmiş olacaksınız gözlerinde, bakacaksınız olmuyor, herkes "böyle gelmiş, böyle gider" havasında, en azından kendime sahip çıkayım diyeceksiniz..
Her meslek grubunda böyleleri var malesef..Konunuzu okuduğumda çok sıradan karşıladım.çünkü benim için gerçekten çok sıradan, alışıldık bir durum..Sanırım sizde yeni yeni bunun farkına varmaya başladığınız için biraz canınız sıkılmış olmalı..Size geçeceğiniz aşamalardan bahsedeyim; önce gördüklerinizi bir süre içinizde biriktireceksiniz
sonra tahammül edemeyip problemli şahsa sıkıntınızı dile getireceksiniz, muhtemelen muhatabınız "amir" sıfatında biri olduğu için sizi ciddiye almadığı gibi, bir şekilde yanlış düşündüğünüze dahi inandıracak sizi (böylesine ustaca aklanma paklanma durumları vardır insanı hayrete sokan), bir şekilde fişlenmiş olacaksınız gözlerinde, bakacaksınız olmuyor, herkes "böyle gelmiş, böyle gider" havasında, en azından kendime sahip çıkayım diyeceksiniz..zeynep Hanım o dediklerinizi yaptım ve aynı şekilde muamele gördüm. Ben okulda sustum içimi foruma döktüm.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi