You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hakkınızı Helal Edermisiniz??

Anket Başlığı: Hakkınızı Helal Edermisiniz??

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 4 (57.14%)
hayır 3 (42.86%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 7 (100%)

Hakkınızı Helal Edermisiniz??

Uzman
RE: Hakkınızı Helal Edermisiniz??
allah razı olsun canım guzel anket olmus hakkımı helal ederım öteki dunyada neden kımse benım yüzümden azab cekmesinnSad

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Canımı çok yakanlar oldu hiç beklemediklerim üstelik yıllar boyu emek verdiklerim onlarda bilirler hakkım helalm değildir...
Kuzuuuu örnek bir anket amma ve lakin durum bu: ((
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Hakkınızı Helal Edermisiniz??
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakkımı helal etmeyeceğim kişiler var Allah'a havale ettim hepsini Kizgin

kötü örnek huuh

seninde canın yansında görürüm ben seni :kızgın:
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: Hakkınızı Helal Edermisiniz??
benim canımı yakan bi fikriye var hakketen insanın sabır sınırlarını zorlayan bi kdın
herkese hakkımı helal ediyim diyorum tabi aklıma fikriye geliyo fikir değiştitriyorum

ama yok kime hakkım geçtiyse sonuna kadar helal olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
helallik istemeden, helal süt emmiş olacaklar... yok öyle... sen bana bu dünyada cehennemi yaşat, öteki dünya için hellallik iste... kiimse mali müşavir ddeğil hayatının yevmiye defterini tutsun. Ne olursan ol, ne yaparsan yap, töbve et gel diyor. ama kul hakkı ile gelme... haram düşünene helal sadece rüyada var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Konu çok eski ama yorum yapmak istedim küçük bir hikayemle.

Annem ve babam evimizi 7 yılda yapmışlar maddi zorluklar vs. yüzünden benim doğumumdan bir ay önce inşaatın tamamı bitmiş. Ama annem ve babam, dedemle babaannem yalnız kalmasın diye evlerine çıkmamışlar dedem bir süre sonra rahatsızlanmış ve bir müddet sonrada ölmüş. İki katın tapusu da dedemin üzerine çıkmış zamanında. Babaannem yalnız kaldığı için yine evimize çıkmamışız. Babaannem de 25 Haziran 2011 de vefat etti. 2 halam babaannem ölür ölmez 2 katın tapusunu 3 kardeşe pay edilecek şekilde böldürmüşler. Ve bize 2012'nin aralık ayında her iki kattan olmak üzere ve 5 yıl geriye dönük olmak üzere kira davası açtılar, ayrıca onunla da yetinemeyip 2 katında satılması için dava açtılar. Kara kışta evimizden çıkmak zorunda kaldık bir yıl kirada oturduk. Şimdi kendi evimizde oturuyoruz Allah'a şükür.

Daha 2 halamın yaptığı başka şeyleri yazmıyorum bile bana dava açmadıkları mı kaldı her şeyi yaptılar. Hepimiz Allah'a havale ettik. Ne bu dünyada ne de diğer dünyada hakkımız helal değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kimsenin ahını kimsede bırakmaz mevla....

iki kattan sebep yansınlar cehennemde de akılları gelir belki başlarınaicon
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Daha da fazlası varda yazmak istemedim. Allah'ım bilir ne yapacağını ona havale ettim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazmada beni gece gece sinirlendirme boşver
Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Hakkim herkese helaldır.
cunku onlarin hesabini ben degil Rabbim sorsungülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.