Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM DİYOR HAKKI VAR MIDIR
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM DİYOR HAKKI VAR MIDIR
Siz gerçek hayatta görüşüp bir şeyler paylaşmamışsınız. Sanal sadece hayal ettiğin gibi görmek istediğin gibi görmene sebep oluyor.Halbuki bu işler bu kadar basit değil.Evleneceğin kişi birgün karşına çıkınca benim ne demek istediğimi çok iyi anlayacağınıza eminim.
Eğer görüşmek istemiyorsanız görüşmeyi kesin.Zaten birkaç güne kalmaz sinirler yatışır ve o günlerden eser kalmaz.
birincisi gerçek olanı arıyorsanız gerçeklikte arayın..sanal da arayış içinde doğrudan çok yanlışa götürür insanı..
açıkçası kul hakkı kısmını ALLAH cc bilir..
şöyle bi düşününce hak kısmını...sonuçta kişi zamanını size harcamız hak..sizinle yazışacağı zamanı belki ibadetle geçirecekti..size kapılıp kendini bundan uzaklaştırdı ..al sana hak.
sizinle sanalda konuşurken interneti gitti...şarjı bitti..elektriği kesildi..kontür aldı parası gittti al sana hak.
sizinle sanalda konuşurken ailesini imal etti...al sana hak..
herşeyi basit görmemek lazım...
hepimizin birbirine geçen hakları vardır...etmeyebilir..öbür tarafta hesaplaşırsınız artık.
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi