You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM DİYOR HAKKI VAR MIDIR

Yeni Üye
Selamün aleyküm yeni üye oldum sırf bu sorunun yanıtı için. Efendim iki gün önce bi kızla tanıştım birbirimizle baya anlasiyoduk konusuyoruz ama iki gunde baya hizli konuşuyoruz yani kizi seviyorum o da seviyor fakat tam olarak gormedim ve bu ilk hatam yani gördüm fotoğraf da atti ama hep snapchat uygulamasini bilirsiniz onun efektleri ile bende bisey demedim sevdim gerçekten dun yine konuşurken yani ikinci gunde iken bana fotoğraf atmasini istedim kendi video attı ve efektsiz istemiştim her neyse attı ve dediki hemen altına "Bak bu kiza iyi bak istemessen sonra kalbiki kirma" dedi ben de onu gördüm ve acikcasi begenmedim yani cunku ilk defa oyle gordum bir anda hislerim degisti ve onun sonra kalbimi kirma demesinin ustune hemen bende dedim ki kendi hassas birisiydi bak dedim sen cok hassas birisin ben seni mutlu edemem demeye kalmadi hemen boyle basladi yazmaya yok su bu surekli durmadan yaziyor ama nasil benim yazdiklarimi okumadi etmedi olayi neyse sabah mesaj atmis yine baha yazmis sonrada hakkımı helal etmiyorum demis bu arada sevgili falan olmadık olmamistik yani normal konusuyoduk sadece ve farkli sehirlerde oturuyoruz neyse ben aricaktim zaten ilk ona mutlu edemem dediğim de onu ertesi gun arama karari almıştim ertesi gun aradim acmadi mesaj yazdim yine bi ton yazdi ama yazdiklarimi hic okumamis etmemis yine helal etmiyorum diyo yani ben de bi hakki yok daha bisi yapmadik etmedik engel kaldırıyor yazio engellio aciyo geri yaziyo vs vs. Sorum şu helal etmiyor bana hakkını helal de etmiyecegim diyor napmam lazim hak olarsk bisey gecmedi ama kul hakki oluyor mu bu nolur yardim edin bundan baya korkuyorum ama insaniz yani sonucta kirk yillik evli olup ayrilanlarda var hani misalen evli olmus olsak sonra ayrilsak hakki olur dicemde boyle diyor sürekli anlam veremedim internette alakali bisey bulamadım başınızida agrittim dinleme zahmetine katlandığınız için teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM DİYOR HAKKI VAR MIDIR
Aleykumselam helallik kısmını Allah bilir.Kimin sanal alemde kimin kime ne kadar hakkı geçer tartışılır.
Siz gerçek hayatta görüşüp bir şeyler paylaşmamışsınız. Sanal sadece hayal ettiğin gibi görmek istediğin gibi görmene sebep oluyor.Halbuki bu işler bu kadar basit değil.Evleneceğin kişi birgün karşına çıkınca benim ne demek istediğimi çok iyi anlayacağınıza eminim.
Eğer görüşmek istemiyorsanız görüşmeyi kesin.Zaten birkaç güne kalmaz sinirler yatışır ve o günlerden eser kalmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Aynen yani sandalda hiç bişey yapmadık ki iki gun konustuk zaten ben o "bak bu kisa iyi bak istemessen sonradan kalbimi kirma" dedikten sonra nazikce soyledim yani o kendi baya yazdi etti helal etmiyorum dedi konusmuyoruz da helal de etmicem diyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ozur dilerim spam oluyor sanirsam ama yani sevgili bile olmadik ya bı insan sevip vazgeçmez mi ortada hic bisey yok halbuki
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sanal alemin hezeyanları...
birincisi gerçek olanı arıyorsanız gerçeklikte arayın..sanal da arayış içinde doğrudan çok yanlışa götürür insanı..

açıkçası kul hakkı kısmını ALLAH cc bilir..

şöyle bi düşününce hak kısmını...sonuçta kişi zamanını size harcamız hak..sizinle yazışacağı zamanı belki ibadetle geçirecekti..size kapılıp kendini bundan uzaklaştırdı ..al sana hak.

sizinle sanalda konuşurken interneti gitti...şarjı bitti..elektriği kesildi..kontür aldı parası gittti al sana hak.

sizinle sanalda konuşurken ailesini imal etti...al sana hak..

herşeyi basit görmemek lazım...

hepimizin birbirine geçen hakları vardır...etmeyebilir..öbür tarafta hesaplaşırsınız artık.
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.