You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Hakkım Yendi
Herkese hayırlı Cumalar.Benim hakkım belli kişiler tarafından yendi olayın ne olduğunu söylemek istemiyorum, ama 2 aydır mahvoldum çok üzülüyorum.
Her seferinde yüzüme vuruluyor.Annem de çok üzülüyor hep ağlıyor o senin hakkındı diye.Ama bugün çok ağladı mahvoldum ben de dayanamayıp hepsine beddua ettim.Acaba doğru mu yaptım bilmiyorum, ayrıca o kadar üzgünüm ki Cuma Namazına bile gitmek istemiyorum ve aşağı yukarı 30 dk sonra başlayacak.Ayakta zor duruyorum.Eğer gitmezsem mazeretsiz gitmemiş mi sayılacağım cevaplarsanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Hakkım Yendi
Hayırlı cumalar.
Kardeşim hemen abdest alıp cuma namazına yetiş, dua et;
şu dünyada imtihansız kul var mı ki? Sabret...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sizede hayırlı Cumalar...

Olayın içeriğini tam olarak bilmiyor olsakta, bir hak ihlali söz konusu ise elbette üzücü bir durum bu.. Beddua olayı her ne kadar karşı tarafın bizi içine düşürmüş olduğu duruma bir tepki sonucu ortaya çıkmış olsada, şöyle bir derin düşünüldüğünde her şekilde bize zararı olduğunu görebiliyoruz, zaten öfke içinde bulunduğumuz bir anın hırsına hırs katıp kendi psikolojimizide yıpratıyoruz, kendimize yediremedikçe durumu daha hırslanıp öfkelenip ve üzülüp ağır ahlarda bulunabiliyoruz..Külliyen zararı bize..Beddua ettik diyelim, karşı taraf sizin etmiş olduğunuz bedduadan bîhaber..Siz kendinizle yıpratmakla kalmış oluyorsunuz, kaldıki bedduanızı muhataplarınıza hitaben dile getirmiş olsanız dahi karşı tarafı bu pek enterese etmez, -hak yiyen insanın Allah'tan korkusu olmadığını düşünürsek bedduayıda dikkate alacakları düşünülemez..Yine kendi kendinizi yer durursunuz..En güzel -Allah'a havale etmektir- Ben ne zamanki Allah'a havale ettim, karşılığını bu şekilde gördüm.Kendi adıma bunu söyleyebilirim..Sizden ricam eğer hala gecikmedi iseniz namaza yetişmenizdir..Eminimki rahatlayacaksınızdır ve içinde bulunduğunuz durumu Rabbe arz etmek için kaçmaz bir fırsat, güzel bir vakit..Allah'a havale.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Beterin beteri var.Ufak şeyler yüzünden canınızı sıkmayın.Allahu tealaya havale edin yeterlidir.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.