You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi

Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi ...((((

Hakkari’de teröristlerin bir karakola yönelik saldırı girişimiyle başlayan çatışmalarda şehit asker sayısı 6’ya yükseldi, iki asker de yaralandı.

ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, Hakkari’de, teröristlerin takibi sonucunda meydana gelen çatışmalarda 4 güvenlik görevlisinin daha şehit olduğunu, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığını bildirdi.
Haberin devamı

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “PKK terör örgütü tarafından 09 Mayıs 2008 gecesi Hakkari bölgesindeki bir karakolumuza yapılan silahlı saldırı ile başlayan sıcak temas durumu geç saatlere kadar devam etmiştir. Teröristlerin takibi sonucu meydana gelen çatışmalarda 4 güvenlik görevlisi daha şehit olmuş, 2 güvenlik görevlisi de yaralanmıştır. Hava destekli olarak yürütülen çatışmalarda, önceden açıklanan 19 sayısına ilave olarak etkisiz hale getirilen teröristlerin tespiti maksadıyla, arazi arama ve tarama faaliyetlerine devam edilmektedir.”

Genelkurmay Başkanlığı’ndan dün gece yapılan açıklamada karakola yönelik saldırı sırasında 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirilmişti.

ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ
Öte yandan, Ağrı’da askerleri taşıyan askeri araç, Doğubeyazıt ilçesine 25 kilometre uzaklıktaki Tanıktepe Karakolu yakınlarında, belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kazada yaralanan 6 asker, Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralı askerlerden 2’si ayakta tedavi edilirken, 4 asker Van Askeri Hastanesine sevk edildi. Askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-05-2008, Saat:01:07 PM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Forumcu
Cvp: Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi
Gerçekten acı dolu bir haber. Yine yüreğimiz yanıyor. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Zor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş. ne bitmez tükenmez belaymış arkadaş yaa kimyasal silah atmak lazım bunlara
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş. ne bitmez tükenmez belaymış arkadaş yaa kimyasal silah atmak lazım bunlara

amin inşaallah...

bitmesini istemeyenler oldukça bitmiycektir

bundan menfaati olanların desteğiyle bitmez bu bela

kimyasal silah atsan da bitmez yes
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi
rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır versin

inş. bir an önce biter şu terör belası hırrrrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Hakkari’de şehit sayısı 6 ya yükseldi
terörün altındaki terör biter inşaallah...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.