Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hadis inkarcısı Edip Yüksel'e reddiye (Fikrettin KOÇ)
Hadis inkarcısı Edip Yüksel'e reddiye (Fikrettin KOÇ)
Doğrularına eyvallah fakat ;
Fikrettin Koç , Cübbeliyi dinlemeyin diyor.
Cübbeli Hoca Ehli Sünnettendir.2 lafından biri ayet , yahut hadis yahut Alimlerin sözlerindendir.Araya da espiri katması dinleyiciyi çekiyor.
Bende Fikrettin Koçu dinlemem o zaman.Tekfir konusunda şiddetli biri , oy veren de verilende küfürde ortak diyecek kadar ileri gitmiştir.Bu kadar insanı tekfir etmek haddine değil.
İhsan Şenocak hocayada reddiye yapmış güya..Kim Allahın indirdiğiyle hükmetmezse işte onlar kafirlerdir ayetini delil getirip , çok rahat bir şekilde tekfir edebiliyor.Halbuki bu ayette iman şartı vardır.İnanıpta , Allahın indirdiğiyle hükmetmezse Zalim olur , inanmayarak hükmetmezse kafir olur.
Zekeriya Beyaz ile Cübbeli Hocayı sapık hocalar listesine aynı yere koymuş.
Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi"
İmam Malik (r.h.) şöyle der:
"İnsanların sözü hem alır hem de geri çevrilir (reddedilir). Ancak şu kabrin sahibi Muhammed'in (s.a.v.) sözü başka. O reddedilmez."
edip yukselin vereceği cevabi merak ediyorum fakat onun o aksan beni deli ediyor insallah dinleyeblrm :D
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
Çünkü Cübbeliyi bu zamana kadar izlerim.Ufak tefek belki ilmi hataları olmuş olabilir normaldir.Fakat hataları en az olarak düşündüğüm Cemaat İsmailağa Cemaatidir.
Cübbelinin konuştukları ya ayet , ya hadis ya da Alim sözüdür.
İsmailağa Cemaatinin yetiştirdiği bugünkü hafızları görüyorum , muhteşem , itikatları muhteşem. , kıraatleri muhteşem , sohbetleri muhteşem.
IŞİD gibi tekfirci adamları sevmiyorum.Bunlar hep İsmailağa Cemaatine düşman.
Videodaki adam da Cübbeliye düşman kesilmiş.
Bence o bozuk hocalar diye yaptığı listenin başına kendisini koysun.Yanlış yorumladığı ayeti delil getirerek tekfir ediyor insanları ...Bir de Kurtubiden , Raziden söz ediyor.Yazık..
Adam hadis inkarcılarına karşı çıkıyor anlıyoruz ama hadisleri savunan Cübbeliyede laflar atıyor.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi