You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
HACET İÇİN
Eğer cok mühim bir veya birden fazla Hacetiniz varsa Cuma gecesi saat 24:00 ten sonra (yani perşembe akşamı akşam namazından sonra gece 12.00 )

Allah rızası için 4 Rekat Hacet namazi kilin.
Ve ardindan 2001 kere Tevbe suresinin 129. Ayetini okuyun. Okuduğunuzda icinizde ne süphe, ne fesatlik ,ne de bir kusku olsun. Hepimiz biliyoruzki süphe ile yaklasilan hic bir seyde basarili olunmaz. O yüzden olacagina inanarak dualarimizi yapmaliyiz. Bu ayeti bizzat kendim denedim ve her seferinde sonuç aldim. Okuduktan sonra kendinizi Rabbime teslim edin.

Tevbe suresinin 129. Ayeti budur Arkadaslar:
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâhu, lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm

Anlami: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O'ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.

Allah hepimizin Dualarini kabul etsin!

ALINTI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2016, Saat:07:28 PM, Düzenleyen: Selvi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.