You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Haberim olmadan çalıntı hesap aldım

Yeni Üye
Selamunaleyküm. Normal fiyatı 150 TL olan bir oyunu başka bir siteden 20 TL ye satın aldım. Hesaba girdiğimde başkasının olduğunu anladım. Bu hesabı kullanmam günah mıdır? Hesabı almadan önce çalıntı olduğunu bilmiyordum ama tahmin ediyordum. Site iade kabul etmiyor. Ne yapmam lazım? Kul hakkına girmek istemiyorum ama paramın boşa gitmesini de istemiyorum. Eğer ben hesabı kullanırsam hesabın sahibine bir zararım olmayacak ama içim rahat etmedi yinede.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Cvp: Haberim olmadan çalıntı hesap aldım
Aleykümselam hoş geldin.

Senin herhangi bir şeyin çalındığında, çalıntı olduğunu fark eden kişi ne yapsın isterdin?
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Cvp: Haberim olmadan çalıntı hesap aldım
Aleykumselam
Az para verip iyi bir oyun satın almak istemissin.
Kimse sana 120 tl oyunu kusursuz bir sekilde 20tlye satmaz. Satin alarak o hirsizlarinda ekmegine yağ sürmüş oluyorsun. Farkina simdi varmissin. Oyunu sahibine iade etmeni tavsiye ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.