Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gecen yılkılerı bılıom .....da sızınle tanısmamız anlasılan okula ugrarsanız sz söleyın bn kapıda karsılıcam tanısmak ıstıorum szle....istanbuldyım guzelim bayramda gelcm inşallah
wesselam..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
guzel değil
guzel değil
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
ameller nıyetlere goredır...caht bolumunu cogu kısı kullanmaz burda...
konularımızda gzldr...bıraz bakın bnce...
hakkınıza gırdıysekte hella edın...
wessealm..
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbull....ımmmm sadece sadece istanbula rukıyye abla gıttı bılıom ama...sz nereyı kazndınız?????bayramda tatıl ya okullar ...sz bayramdan sonra ugrayın sahıden dıom cay içeriz?bnden =)
evet rukıye kazandı ben kursta okuyorum bızımde tatlımız bayramdaa tamam gelırım çay içmeye söz
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıtemızı ıncelersenız begenıcenıze emınım......
ameller nıyetlere goredır...caht bolumunu cogu kısı kullanmaz burda...
konularımızda gzldr...bıraz bakın bnce...
hakkınıza gırdıysekte hella edın...
wessealm..
yok ne hakkı da kursta okudugum için eğitim dersi goruyoruz bu internet olaylarını konuşuyoruz tuhaf gelıyo da artık chat gorunce imam hatip sitesınde tuhafıma giti bıraz
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmmm cok sewınırım ....mınel ablalarla fln hep beraber haberlesıp gelın bn karsılıcam szı...=)
way minelimi de tanıyon guzelim benı d tanıyondur
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
sen sor ona o söler sana bnı...
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi