You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Gusül hakkında
İyi günler din kardeşlerim. Gusül alırken cünupluğum üzerimden gitmemiş gibi belki kabul olmamıştır hissiyle 5 kere falan alıyorum. Bu kabul olma olayını kafama çok takıyorum. Vesveseye girip de günah olur mu ? Gusül sonrası kalan 1-2 damla meninin sonradan çıkması gusülü bozar mı ? Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Gusül hakkında
Bu kabul olma olayını cok kafana takma.. Şeytanın vesveseleri bunlar.. Bazı anlar bende de oluyordu ama azaldı artık.. Sadece gerekenleri yap yeterli.. ve Tüm vücudunu yıkadığına dikkat et.. Aşamaları teker teker ve sırasıyla yap.. Sorun kalmayacaktır.. İnternetten gerekirse videolu derslerine bile bakabilirsin.. Çok yazıldı bu gusül hakkında..

net bilgim yok ama bildiğim kadarıyla meni gelince gusül gerektirmiyor..
İyi akşamlar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-10-2012, Saat:10:43 PM, Düzenleyen: *M-ma.
Profesör
YUKARDAKI akadasın da dedıgı gıbı seytanın vesvesesı bu soyledıklerın.
acaba oldu mu olmadı mı dıye takılırsan olmamıstır.bu yuzden oldu dıyeceksın kesıp atacaksın suphelerı kafandan.

basıtce;namaz ıcın abdest aldın ve aradan bır zaman gectıkten sonra "acaba abdestımı bozdum mu bozmadım mı" dıye sorular sormaya baslarsan o abdestı bozulmus kabul edıp tazelemen ıcab eder.
supheye mahal vermek yenıden almayı gerektırır.

gusül abdestı almadan once bır damla da olsa ıdrarını yaparsan,gusul sonrası menı gelmesı gıbı bır sıkıntın olmaz.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cevaplar için teşekkürler meniden kastım m-ma arkadaşın anladığı gibi değil direk spermden bahsediyorum. Ama cevabımı aldım. Çok teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.