Ben 17 yaşındayım.
Ben ne zaman ergenliğe girdim gireli her zaman içim de bir şüphe oluyor. Uykumda ihtilam olduğumda hemen kalkıp idrar yapıyorum. Ancak 1 idrar yapınca hala o gelen sıvı hala devam ediyor. koyu şekilde gusül abdesti almadan önce avret mahallerimi temizlerken ve abdest alırken hala geliyor. Bu yüzden en az 3 idrar yapınca geçiyor. Ve bunun da sağlığa zararlı olduğunu düşünüyorum. Ben namazımı kılıyorum fakat bazen vücudum çok kasıldığında mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Mesela mastürbasyon yaptıktan sonra şüphe oluyor içimde. Ellerimi en az lavobadan çıkmadan önce 3 kez yıkıyorum. Elimi yıkadıktan sonra muslukları vs. sabunlu suyu felan her şeyi yıkıyorum. Yani içimde ki şüpheleri atamıyorum. Hani elim pisken onlara tekrar değmesi abdesti bozar veya o yerle başka yere deyilirse bir şey olur mu diye içimde bissürü şüphe ve sıkıntı. Ve elbiselerimi dışarı çıkarmıyorum bu iş olunca. Çünkü bir yere değer korkusu var içimde. Hemen gusül almak için üstümdeki elbiseleri çıkarıp atcam fakat üstümdei şeyler hep kir. İllaki elim oraya değiyor. Ve direk elimi yıkıyorum. Tekrar muslukları, fiskeyi, fiskenin hortumunu yıkıyorum. Üstümü çıkardıktan sonra o çıkardıklarım terliğe gelince terliği yıkayıp duruyorum. avret mahallerini yıkadıktan sonra tekrar elimi yıkıyorum. Abdest almadan önce vücudumu baştan aşağı sabunlayıp yıkıyorum. Sonra elimi tekrar yıkayıp gusül alıyorum. Yani ne yapmam gerekiyor Allah rızası için yardım edin. Ellerim felan hep çatladı. Kırmızılaştı. Yardım ederseniz size şükranlarımı borçluyum. Lütfen hepsini cevaplarsanız sevinirim.