You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gusül abdesti için acil yardım çok takıntım var.

Acemi Üye
Selamünaleyküm abilerim,

Ben 17 yaşındayım.

Ben ne zaman ergenliğe girdim gireli her zaman içim de bir şüphe oluyor. Uykumda ihtilam olduğumda hemen kalkıp idrar yapıyorum. Ancak 1 idrar yapınca hala o gelen sıvı hala devam ediyor. koyu şekilde gusül abdesti almadan önce avret mahallerimi temizlerken ve abdest alırken hala geliyor. Bu yüzden en az 3 idrar yapınca geçiyor. Ve bunun da sağlığa zararlı olduğunu düşünüyorum. Ben namazımı kılıyorum fakat bazen vücudum çok kasıldığında mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Mesela mastürbasyon yaptıktan sonra şüphe oluyor içimde. Ellerimi en az lavobadan çıkmadan önce 3 kez yıkıyorum. Elimi yıkadıktan sonra muslukları vs. sabunlu suyu felan her şeyi yıkıyorum. Yani içimde ki şüpheleri atamıyorum. Hani elim pisken onlara tekrar değmesi abdesti bozar veya o yerle başka yere deyilirse bir şey olur mu diye içimde bissürü şüphe ve sıkıntı. Ve elbiselerimi dışarı çıkarmıyorum bu iş olunca. Çünkü bir yere değer korkusu var içimde. Hemen gusül almak için üstümdeki elbiseleri çıkarıp atcam fakat üstümdei şeyler hep kir. İllaki elim oraya değiyor. Ve direk elimi yıkıyorum. Tekrar muslukları, fiskeyi, fiskenin hortumunu yıkıyorum. Üstümü çıkardıktan sonra o çıkardıklarım terliğe gelince terliği yıkayıp duruyorum. avret mahallerini yıkadıktan sonra tekrar elimi yıkıyorum. Abdest almadan önce vücudumu baştan aşağı sabunlayıp yıkıyorum. Sonra elimi tekrar yıkayıp gusül alıyorum. Yani ne yapmam gerekiyor Allah rızası için yardım edin. Ellerim felan hep çatladı. Kırmızılaştı. Yardım ederseniz size şükranlarımı borçluyum. Lütfen hepsini cevaplarsanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-11-2015, Saat:06:57 PM, Düzenleyen: Ahmetttt.
Kıdemli Üye
RE: Gusül abdesti için acil yardım çok takıntım var.
Daha bu gün almıştık bu konuları hocamızdan tesadüfe bakıngülücük
Takıntı dediğiniz açıkça vesvese kardeşim.
İhtilam+meni de gusül almanız gereklidir. (ki meni mi mezi mi kesin bilmeniz gerekiyor karar veremiyorsanız gusül gerekmiyor.)
Uyumadan önce kendinizi korumaya alın ki bu ancak dua ile olur.
Son olarak ya bir uzman tarafından tedaviye başlayın (okb niz var anladığım kadarıyla) ya da kendinizi okutun.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ya sabır..
kardeşim 1 defa gusül yeterli olacaktır.
vesveseniz var kulak asmayın gerekirse psikolojik yardım alın.
benden bu kadar yardım etmeye çalışıyorum farkındaysanız
da olmuyor işte...
Allah a emanetsiniz Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.