You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
gusül
gusül alırken bi akıntıgelir gibi oldu bakcaktım unuttum gusle devam ettim guslüm geçerlimidir guslden öncede büyük abdestimi yaptım ancak o esnada küçüğümüde yaptımmı hatırlamıyom durumum nedir birde necis(kuru) bulaşmış elbise giymekle vucudumuzda necis olurmu acil cevap verirseniz sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: gusül
kendiliğinden gelen şehvetsiz akıntı ise bir sıkıntı yok guslün geçerlidir. gusülden önce ve sonra yaptığın ihtiyaç gidermede gusl zarar görmez. fakat gusl alırken ihtiyacını yapmamalısın. peygamber banyo yaptığın yere küçük de olsa ihtiyaç gidermeyi yasaklamıştır. ihtiyaç tuvalette giderilir. elbisene pislik bulaştıysa vucudun pis olmaz sadece elbisen pis olur bunu da temizlemen gerekir, namaza engel olduğu için.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.