You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Administrator
RE: Günün sözü köşesi
Yüzde Israr Etme ,Doksan da Olur. İnsan Dediğinde Noksanda Olur.Sakın Büyüklenme,Elde Neler Var.Bir...Ben Varım Deme,Yoksanda Olur..
(Mevlana)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
her durumda evlenin..eşiniz iyi olursa mutlu,kötü olursa filozof olursunuz...gülücük
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
“-İstediklerimiz; her dakika yanımızda olsalar, istediğimiz her dakika yanımızda olanlar gibi olurlardı...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ey qüzel,sen ki bana derdi derman edensin;şimdi:çekil önümden diye ferman edensin;senin yüzün canımın kıblesi olmuş bir kez;ne yapsın,kıble mi deqiştirsin bu can dersin?
ÖMER HAYYAM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
EĞER YAŞAMIMIZI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSAK,YENİ SEÇİMLER YAPMAK ZORUNDAYIZ..DOĞRU SORULAR SİZİ UYANDIRACAK VE SİZE CESARET VERECEKTİR..EN ÖNEMLİSİ DE HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRMENİZ İÇİN SİZİ ESİNLENDİRECEKTİR..RUHUNUZU BESLEYEN BİR SEÇİM YAPTIĞINIZDA,HAYALLERİNİZE ULAŞMANIZ İÇİN GEREKLİ OLAN GÜCÜ İKİ KATINA ÇIKARACAKSINIZ...
(DEBİE FORD)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem..karekterin olmadıqı yerde,ne büyük sanatçı,ne de büyük mücadele adamı vardır..orada var olan,zamanın yok ettiqi,içleri boş yaratıklardır..bütün mesele büyük qörünmek deqil,qerçekten büyük olmaktır...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.