You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Acemi Üye
RE: Günün sözü köşesi
Benim kudretimin erişebileceği şeyler,benden öncekilerin hayal ufkuna bile değmemiştir.
FATİH SULTAN MEHMET

FATİH rumeli hisarını yaptırırken neden yaptırdığını anlamayanlara
hitaben söylediği sözdür.......
yorumlar,da sizden
BENİM BAHADIR ASKERLERİM SABIR VE ZAMAN,DIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
BİR GÜN AGLAYACAK GİBİ OLURSAN BENİ ARA, SENİ GÜLDÜRMEYE SÖZ VEREMEM AMA SENİNLE AGLAYABİLİRM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
BİR GÜN AGLAYACAK GİBİ OLURSAN BENİ ARA, SENİ GÜLDÜRMEYE SÖZ VEREMEM AMA SENİNLE AGLAYABİLİRM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
unutma ki her seven atsız bir kahramandır ve unutmaki insan sevebilidiği kadar insandır,sevene asla ihanet etme edeni asla affetme!!Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: Günün sözü köşesi

"Gözler sözleri anlatır, sözler özleri anlatır, kaybedilmiş özü kazanmak icin işe gözden başlanmalıdır.Tasavvuf bir yaşamdır, tasavvuf oldukça insan yaşar, insan yaşadıkça tasavvuf var olur. Tasavufta ancak hayanızla yürüyebilir, takvanızla yaşayabilir, edebinizle oturabilirsiniz. Aksi takdirde yaşarken ölürsünüz"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sana Bedduam Mutluluk Yakani Birakmasin - Duam Mevlam Sevdiginden Ayirmasin- Dilegim Dunyada Sevmeyenin Kalmasin- Nedenmi? SEN BUNLARA LAYIKSIN..!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.