You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

gümüş yüzük ile ceviz

gümüş yüzük ile ceviz

Yeni Üye
gümüş yüzük ile ceviz
selam aleyküm ben rüyamda uzun yıllardır arkadaşım olan kişinin evindeydim oda bir poşet ceviz getiriyordu. Bende cevizler ne kadar beyaz güzel iki tanesi birbirine vurarak kırıyordum içide bembeyazdı güzeldi tadı. Sonra arkadaşımın avucunda hakik bir gümüş yüzük vardı ne güzel diye elime alıyordum oda benim cebimde sende kendi yüzüğünü çıkar diye elini cebime atıyordu cebimin en köşelerinde yüzük çıkarıyordu a bu annem hacdan getirmişti diye söyleyip benimkisi ince sade ve gümüştü önce kendikimi sonrada onun yüzüğünü koyuyordum işaret parmağıma oda yakıştı taksana herzaman bende yüzük takmayı sevmiyorum deyip onun yüzüğünü veriyordum şimdeden teşekür ederim size
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-02-2015, Saat:04:21 PM, Düzenleyen: eylülm.
Acemi Üye
RE: gümüş yüzük ile ceviz
Öyle çok büyük tabir felan bilmem, sadece okuduklarımdan gördüğüm ve hissettiğim kadarı ile, öncelikle rüyanızı iyi veya kötü çok paylaşmamaya özen gösterin bu bir,

Ceviz; kabuğu sert korunaklı ve içinden şifa veren bir bitki, burada ceviz kabuğuna siz mana verin ben gümüş yüzüğe değineyim

Yüzük; bilenler vardır elbette, yüzük nişane simgedir bir nevi ve çoğu yeni ibadete başlayan bizlere ilk bir gümüş yüzük içine Muhammed Mustafa (S.A.V)'in adını veya mahlaslarından birini koymamızı söylerler bu kavramlar artık çok nadir fakat bunların ilimlerini bilenler var, yüzük olayını dikkate almanız tavsiyemdir ayrıca dostunuz iyi biri sadece söyleyebileceklerim bu kadar yine diyorum cahilim ama yorumum bundan ibarettir, Allah hayra çıkarsın.
Her şey bir kitapla başladı, İnşaAllah onunla bitecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-02-2015, Saat:04:37 PM, Düzenleyen: kemküm.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.