You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gülümse Dostum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EgeninKizi
Kolay değil belki, ama imkansız da değil

Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamamış ha!

Yüreğin senin elinde dostum İnsanları değiştiremezsin, ancak onlara olan düşüncelerini değiştirebilirsin

Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol İnancının kazanmasını, ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul

Hatırla, iyiliğin halledemediğini kötülük hiç halledemez ki Yüreğine de kaydet bunu

ÜCRETSİZ BİLETTİR TEBESSÜM YÜREK YOLCULUĞUNDA

Sevgiye davet çıkar sen de hadi Kanaat getir, olumsuzlukları eriteceğine

Geçmişe üzülme Yaptığın hatalardan ders aldıysan, mutlu edebildiysen eğer; bugünü bugünle yaşa Fakat biraz dur

Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen
Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine Ölümün ne zaman geleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama Güzellikleri de bizzat kendin uygula

Savrulma sakın Bak batsada güneş, bıkmamıştır doğmaktan Sonunda toprak olsa da canlı, yorulmamıştır nefes almaktan

Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma "O bedellerle olmanın neresi zarar" de, yorulma

Dertlere de yenilme hiç, galiptir iyilikler sen ilerledikçe

Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum Bir martının yanında yer al Gökyüzü meskenin olsun senin de Kat kendini maviye, hayran bakışları çek üzerine Özgürlüğü uçuşlarınla anlat Hem, kırık olsaydı kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın

Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce Dipsizse de karanlık, dal içeri Öyle bir dal ki; sen değil
o korksun "Ne çıkar" deme, bir nur da senden olsun

GÜLÜMSE Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat icin!!

GÜLÜMSE DOSTUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
GELIN NAMAZ KILALIM
HAKKIN HUZURUNA VARALIM
RABBIMIZE EL ACIP
YALVARALIMMMMMMMMMM!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Gülümse Dostum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÜLÜMSE Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat icin!!

tam eleştirel bir yorum yapacaktım ama bu cümle beni yakaladı. eyvallah (;
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
RE: Gülümse Dostum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sagolasin
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.