You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

^Güllerin Efendisi. . (s.a.v)

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )

Güller hiç bugünkü kadar güzel kokmamıştı..

PEYGAMBERİMİZİN AĞLAMASI ;

Berâ bin Azîb RadıyALLAHu Anh hazretlerinden rivâyet olundu. Buyurdular ;"Biz, Efendimiz SallALLAHu Aleyhi ve Sellem hazretleriyle beraberdik. Efendimiz SallALLAHu Aleyhi ve Sellem hazretleri, bir cemaat gördü. Ve:

"Bunlar neden toplandılar?" diye sordu.

"Bir kabir kazmak üzere toplanmışlar!" denildi.

Ravi buyurdu.

"Bunun üzerine Efendimiz SallALLAHu Aleyhi ve Sellem hazretlerini, bir ürkme ve korku aldı. Ashabının arasından ansızın ayrılıp hızlıca oraya o mezara kadar gitti. Üzerinde oturdu."

Ravi Berâ (RadıyALLAHu Anh dedi:

"Ne yapıyor diye kendisine baktım; başını iki ellerinin arasında idi."

Efendimiz SallALLAHu Aleyhi ve Sellem hazretleri ağladılar.

Hatta göz yaşlarından toprak bile ıslandı.

Sonra Efendimiz SallALLAHu Aleyhi ve Sellem hazretleri, bize yöneldi. Ve buyurdular:

"Ey kardeşlerim! Böyle bir gün için hazırlanın!"(3)

^Hasretin Yüreğime Sığmıyor Efendim. . üzgün (s.a.v)
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: ^Güllerin Efendisi. . (s.a.v)
Allah razı olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.