You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Güç içinizde...
İçinizde size sunulan mevcut bilgi ve bilgeliğin miktarı sınırsızdır...
Ona erişmek için sadece içinize dönmeye ve onu bulmaya niyet edin...
Bilinçaltınız tüm biyolojik sistemlerinizi sizin bilinçli bir güç sarf etmenize gerek kalmadan çalıştırır...
Aslında düşünecek olursanız, bir karıncanın bilinçaltı, günümüz öncü bilim adamlarından daha fazla biyoloji ve kimya bilgisine sahiptir...
İçsel varlığınız daha da fazla bilir; herhangi bir şey hakkında bilmek istediğiniz her şeyi...
Buradaki marifet; soruyu sormak ve bilinçli zihninizi, cevabı duyabilecek kadar sessizleştirmektir...
Bilinçli olarak içsel varlığınızın gerçek doğasının, bilgelik kaynaklarının, anlayışının ve gücünün farkına vardığınızda, daha önceden büyümenize sekte vuran pek çok engeli eritip yok etmeye başlarsınız...
Bir insan olarak potansiyelinizi ifade etmenin anahtarı, tüm potansiyelin içinizde olduğunu ve sadece dışarıya, dünyaya akması için harici bir kanal açmanızdır...
Güç içinizde... Güçlenmeye ihtiyacınız yok, sadece gücünüzün zaten içinizde olduğunu fark etmeye ve sonra da bu iç potansiyelin hayatınıza akmasına izin vermeye ihtiyacınız var. (...Owen Waters)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Güç içinizde...
cok doğru sen kendin buldun amma ve lakin kişi kendini sevdiği zaman başarı onu bekleyecektir ..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Güç içinizde...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.