You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Göz zinası hakkında

Göz zinası hakkında

Yeni Üye
Göz zinası hakkında
Selamun aleyküm dindar arkadaşlarım . 18 yaşındayım . Ben ALLAH'a şükür dinime yakınım ve her zamanda din hakkında araştırmak yeni şeyler öğrenmeyi severim . Ancak aklıma bir soru takıldı . Ben şimdi tesettürlü , vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinen birisine çoğu zaman şehvetle bakmadım . Fakat dar giyinen , açık giyinen kadınlara karşı elimde olmadan baktım ve çoğumuz bakıyoruz . Peki eğer bu kişilerin hepsi dinimize göre giyinse idi daha iyi olmaz mıydı ? Belki kadınların erkeklere bakmasını anlayabilirim çünkü cinsel açıdan gözüken ya da belli olan hiç bir bölgeleri yok fakat kadınların var . Bunun günahı neden bize (erkeklere) soruluyor ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.