You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gonca'nın Özlemi İsimli Dergiyi Satan Bayanlar

Forumcu
Kardeşler dün akşam Üsküdar'da Mihrimah Sultan camisinde akşam namazı çıkışında Gonca'nın Özlemi isimli bir dergiyi hayır için sattığını söyleyen bir grup bayanla karşılaştım. Dergiyi incelediğimde Tuncer Çiftçi diye bir ismin resmi vardı ilk sayfalarda. Bu şahsın sohbet eden bir adam olduğu, öğrenciler için hayır işleri yaptığı vs vs gibi şeyler söylediler. Ordan ayrıldıktan sonra bu şahıs hakkında internette araştırma yaptım ve kendini mehdi ilan ettiği, para ile dua yaptığı vs vs gibi bilgilere ulaştım. Bimer'den başbakanlığa başvurup Diyanet neden böyle merkezi bir yerde cami bahçesinde ne idüğü belirsiz insanların böyle din, vicdan adı altında insanları dolandırmasına engel olmuyor diye başvuruda bulundum. Umarım kayıtsız kalmazlar... Dikkat etmenizi tavsiye ederim kardeşler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Gonca'nın Özlemi İsimli Dergiyi Satan Bayanlar
Tuncer çiftçi sahtekarın dolandırıcının biridir. Sözde dua ederek hastalıkları iyileştiriyormuş.
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah razı olsun duyarlılığın için
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende 20 tl kaptırdım bir aksam namazı çıkışında... gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gonca dergisi ile yaklasik üc sene önce tanistim gülücük

Herneyse setresli bir yil sonuna yakin Istanbula tatila gelmistim, aksam veyahut Yatsi vakti ise Sirinevlerde oldugum icin Sirinevler Metrosunun yanindaki kücük camiide namaz kildiktan sonra disarda birsürü basörtülü kizlar temiz giyinimli kardeslerimiz vardi ellerinde Dergi, Bazilari utangac israrci olmayan, bazilari ise yapiskan gibi israrci. Banada Alirmisiniz diye sorunca Kiramadim ve Derginin kime ait oldugunu, Kurulusun ne tür faaliyetler yaptigini sordum, O Tuncer´in ismini verdi neyse kirmayayim birtane alayim dedim, yolda eve geri dönüste aklimda hep sahibinin ismi tekrarlanip duruyor, bu adam neden bana yabanci gelmiyor diye.. velhasil dergiyi evde biraz inceledikten sonra kime ait oldugunu hatirlayip cöpe attim, normalde verdigim para cok olur degersiz seyler icin, ama bunun kadar acitmadi.. gülücük

Gecen sene yine oralara giderken yine ordaydidlar herhalde her aksam satis isi yapiyorlar... Yazik o güzel niyetli genclerimizi Allah islah ettsin, basiretlendirsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bimer'e mesaj atın kardeşler. En azından cami bahçelerinden temizlenmeli bu pislikler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2014, Saat:03:36 PM, Düzenleyen: zekaikc.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.