Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Gonca'nın Özlemi İsimli Dergiyi Satan Bayanlar
Gonca'nın Özlemi İsimli Dergiyi Satan Bayanlar
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..

Herneyse setresli bir yil sonuna yakin Istanbula tatila gelmistim, aksam veyahut Yatsi vakti ise Sirinevlerde oldugum icin Sirinevler Metrosunun yanindaki kücük camiide namaz kildiktan sonra disarda birsürü basörtülü kizlar temiz giyinimli kardeslerimiz vardi ellerinde Dergi, Bazilari utangac israrci olmayan, bazilari ise yapiskan gibi israrci. Banada Alirmisiniz diye sorunca Kiramadim ve Derginin kime ait oldugunu, Kurulusun ne tür faaliyetler yaptigini sordum, O Tuncer´in ismini verdi neyse kirmayayim birtane alayim dedim, yolda eve geri dönüste aklimda hep sahibinin ismi tekrarlanip duruyor, bu adam neden bana yabanci gelmiyor diye.. velhasil dergiyi evde biraz inceledikten sonra kime ait oldugunu hatirlayip cöpe attim, normalde verdigim para cok olur degersiz seyler icin, ama bunun kadar acitmadi..

Gecen sene yine oralara giderken yine ordaydidlar herhalde her aksam satis isi yapiyorlar... Yazik o güzel niyetli genclerimizi Allah islah ettsin, basiretlendirsin
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi