You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
Gökyüzü
Biri İbn-i Abbas'a sordu: Ey Peygamberin amcası oğlu! Gönlüm şöyle biraz gezip dolaşmak istediği vakit nerelere gideyim? İbn-i Abbas buyurdu: Gündüzleri mezarlıkları dolaş, geceleri de gökyüzünü seyret.”
Şu âlemde hiç bir kimse yoktur ki, gökyüzünü uzun uzun temâşâ etsin de, gökyüzü bütün o heybetiyle uzanıp onun kalbine dokunmasın!
Gökhan Özcan
"Gökyüzüne bakmayanların kalbi daha çabuk kirlenir."
Cahit Zarifoğlu
''İnsanın gökyüzüne bakacak vakti olmalı, yapamadım, yetiştiremedim, edemedim, hiçbir zaman bitmez, hiçbir devirde de bitmemiştir.
Hilkate bakmalı insan, kendisiyle yalnız kalmalı, işte yokluk öyle başlıyor... Varlık zor, varlık çok ağır, varlıkla meşgul olmak... o siklet kalbi çok yoruyor azizim...''
Sadettin Ökten,,
Yeryüzünün öğretmeni oIabiImek için gökyüzünün öğrencisi oImak Iazım. AIiya İzzetbegoviç

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2016, Saat:08:53 PM, Düzenleyen: kalan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.