You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gökhan Ünal Fenerbahçede

Gökhan Ünal Fenerbahçede

Profesör
Gökhan Ünal Fenerbahçede
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu golcü oyuncuları Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salihoğlu imzaların ise bugün veya yarın atılabilceğini söyledi. Fenerbahçemize hayırlı olsun bi forvet lazımdı iyi oldugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Gökhan Ünal Fenerbahçede
guıza ıkı :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ıyı olmuş ya sevındım bı fenerlı olarak ıyı oyuncu almışız
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
yaw bu fener adam akıllı genc bi futbolcu almıyo...alsa da oynatmıyo ifade ahı gitmiş vahi kalmış futbolcuları alıyoruz yaa...trabzona ne yaptık ki fenere yapsın
sopa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.