You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Gitme ne olur...
Yüreğim gidişinle ağlamasın...

Gülen gözlerime hicranlar inmesin...Bereketin ıslattığı toprağıma siyah bulutlar çöreklenmesin...

Uçurumlar büyümesin duvarlarda...Pencerelerde kalmasın ıslak gözlerim....

Yorgun düsmesin ayaklarım...Gitme iki gözüm...Bırakma beni tek basıma firkatinde...

Düs fakiri olarak gezinmek istemiyorum şehrin ölüm kokan sessizlişinde...Ne olur gitme sevdiğim.

Uyandırma beni ayrılıklarınla..Gitme diyen dudaklarım senden sonra kanamasın....

Üşümesin senin sevginle gülümseyen gönül bahcem....

Acılarımı unutmusken sancının kavrulduğu ateslerde ısıtma beni...

Benek benek acan çiceklerim mevsimsiz solmasın...

Saçlarına düşen yıldızlar göğsüme ayrılığının hançerini sokmasın..Gitme canımdaki son can...

Senin gözlerinden, senin yüreğinden baska bir sığınagım yok sevdiğim..

Gitme ne olur...Üşümesin baharlarım...Yetim kalmasın yüreğim....

gitme canımıniçi..gitme...
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Gitme ne olur...
Gitmek yakisiyorsa gidene birak gitsin gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Gitme ne olur...
görüşlere saygılıyımdır..
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.