You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gideceksen Adam gibi Gideceksin

LoadinG....*
Ayriligi seçtin mi her seyi götüreceksin yaninda...
Geriye hiç bir sey kalmayacak. Söylenmemis sözler kalmamali biraktigin yerde ..Bir damla sevgi kalmamali ..
Gittin mi adam akilli gideceksin. Hiç bir özlem kalmamali dönüsleri hasret...
Demem o ki dönüslere gebe gidilmez. Büyük olmali ayrilik... Tam olmali adam gibi..
Severken adam gibi korkusuzca seversin ya ayrilirkende adam gibi ayrilmalisin bir yerden ..Duraksiz dönüssüz özlemsiz..
Telefonun numaralari sesine düsmemeli yollarin yoluna degmemeli...
Hiç bir aniyahiç bir dizeye hiç bir sarkiya yenilmemeli ayrilik. Siirler okununca unutulmali hasret dokununca uyutulmali... Gidersensözün ayaklarina geçiyorsa ayaklarin yakinindan geçmemeli...
Rakininsarabin tadinda titrerken yürek gözyaslarinin hizini arttiginda gece inmisken ayak parmaklarina kadar yahut gün dogarken derin nefes alacaksin susacaksin ve duracaksin...
Gitmenin hakkini vereceksin...
Ayrilik gurur duymali seninle.
Ayriligi seçtin mi büyük olacak bu ayrilik..
Adam gibi olmali !!!

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Gideceksen Adam gibi Gideceksin
Gitmenin hakkini vereceksin...

sen içinde gideceksin karşındakinden ondan sonra da ha bire karşısına çıkıp rahatsız etceksin :D seninle yaşadığı güzel anıları hatırlayacak artık öyle olmayacak diye üzülecek :D:D vs vs:D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2009, Saat:10:08 PM, Düzenleyen: gülsevra.
Profesör
ben iyisini de kötüsünü de görmedim :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya görmedim henüz :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.