You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gerçek misin? Hayalde ki resimde misin?

General
Ne zaman öleceğim; omuzlarda taşınırken kim görecek tabutumdaki resmimi; bir "hayal" gibi. Oysa şiir ateşinde yumuşatılmış; şarkı suyunda çelikleşmiş ve saçının telinde keskinleştirilmiş bir ömür bırakmıştım. Hayatımda çok az "gerçek misin ? Hayaldeki resimde misin?" deme ihtiyacı duydum; çünkü sen hayalimi resmetmiştin.Bir şiir neden evimiz kadar pencereli; şarkılar elbise kadar tende ve saçlarının teli gün ışığında beni çizer gibi; gerçek mi hayal mi diye soru işareti almadan böyle durur karşımda. Şimdi ben bu ressamı öldürmeden içimde; nasıl hayatta kalabilir ki hayalim; bu beni çeken ellerin gizinde. "Çek beni!" diyen yanım gerçek mi; hayal mi... Seni bana iten ressam kim ki?

e,iskenderoğlu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.