You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
GERÇEK AŞK
SadBir kız ve bir delikanlı motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor kız:lütfen yavaşla ben korkuyorum delikanlı:hayır bak ne kadar eğlenceli kız:lütfen çok korkuyorum delikanlı:peki beni sevdiğini söyle kız :seni çok seviyorum lütfen yavaşla delikanlı:şimdide bana sıkıca sarıl kız delikanlıya sıkıca sarılır ...Delikanlı:kasketi alıp kendine takarmısın benim başımı çok sıktı der.Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber motorsiklet kazası:motorsiklet fren arızası nedeniyle bir duvara çarptı üzerinde iki kişiden sadece biri kurtuldu.Gerçekse şöyleydi:yolun yarısında delikanlı frenlerin bozuldugunu anlamış ama bunu kıza belli etmemek istemiş bunun yerine kızdan kendisine son defa sarılmasını istemiş sevdigini soylemesini ve son defa sarılmasını istemişti sonrada kendi ölümü pahasına kızın başlıgı takmasını ve hayatta kalmasını saglamıştı gerçek aşkın anlamıda buydu...!Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: GERÇEK AŞK
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.