You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Geceleri yaşadığım ilginç olay

Yeni Üye
selamun aleyküm

arkadaşlar size bir konuda soru sormak istiyorum.
ben geceleri uykuya daldığım zaman bazen anlayamadığım bir olay yaşıyorum. bu da, uykuya daldığım sırada daha uyumadan kulağımı geriye doğru çeken, hareket etmemi engelleyen birşeyle karşılaşıyorum. uykulu halimdeki yarı açık gözlerimle baktığımda birşey göremiyorum. bu durum haftada 1-2 kez oluyor ve olduğu gece süreklilik gösteriyor. geçen gece hareket etmekte zorlanırken güç bela elimi ileriye doğru attım ve sanki bir vücut görmüş gibi oldum. o an kalbim sıkıştı ve kelime-i şahadet getirdim. uyandığımda da hiç birşey olmamış gibi bir his oluştu.

nedir bu olayın aslı astarı? devamlı olan bu hadiseden nasıl kurtulabilirim?
Degerli Insan Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Geceleri yaşadığım ilginç olay
vealeykum selam,

kardeşim öncelikle gecmiş olsun...sonra da şükür et benim yaşadigim şeyleri yaşamiyosun geceleri şükür et yani...sonra uyumadan önce dua oku bildiklerini veya nas ve felak surelerini oku bu yeterli olur sanirim...ALLAH a emanet ol...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
evet sadece geceleri. uykuya dalacakken, yarı uykulu halimde
Degerli Insan Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yatmadan önce ellerini aç birbirine deydir dua ettiğimiz şekil yani ihlas felak nas surelerini okuuyp ellerine üfle ve sonra ellerini bütün vücudunda gezdir (efendimizin tavsiyesidir)

inşallah düzelir kardeş
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.