You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
gece bekçisi
Bankaya gece bekçisi alınacaktı...
Odaya ilk giren, ufak tefek bir adamdı... Banka müdürü, gece bekçiliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlatmak istedi:
“-Bak oğlum... Bizim gece bekçiliği başka işlere benzemez... Şartları çok ağırdır... Bizde gece bekçiliği yapacak kişi hiç uyumayacaktır...
Herkesten, her şeyden kuşkulanacaktır... Bu yüzden bir dakikasını bile huzur içinde geçirmeyecek, her duyduğu sözü araştıracaktır...
Aşırı bir duyma ve görme yeteneğine sahip olacak, uzağında, yakınında ne olup biterse hepsini duyacak, görecektir...
Gerektiğinde kavgacı, gürültücü, etrafını ürkütücü olacak, hatta gerektiğinde göze göz dişe diş kavga etmekten bile çekinmeyecektir”...
Bunları dinleyen adam, “Ben adaylığımı geri alıyorum” dedi;
“Ama sizin bu tarifinize tıpatıp uygun birini getirebilirim...”
Çıkıp gitti... Yarım saat sonra döndüğünde, yanında karısını getirmişti...

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: gece bekçisi
senın ılerde bı kocan olacak degıl mı doganın kanunu olaraktan:D ıste o adamcagaza cok pıs acıdım sımdı he:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-09-2010, Saat:08:20 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.