You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gaybı tahmine çalışmak

Gaybı tahmine çalışmak

Yeni Üye
Gaybı tahmine çalışmak
Bir kaç sitede burçlarla ilgili yazilar okudum ama kafamdaki soruya cevap olmadı.Soru şu:Burç yorumcularının,gaybı tahmin etmeye çalisan buyuculerden veya fal bakanlardan ne farkları var?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Gaybı tahmine çalışmak
Bir kaç sitede burçlarla ilgili yazilar okudum ama kafamdaki soruya cevap olmadı.Soru şu:Burç yorumcularının,gaybı tahmin etmeye çalisan buyuculerden veya fal bakanlardan ne farkları var?

CEVAP
Astroloji bilimiyle İslamiyet tamamen çelişmez. Burç yorumu astrolojiyle doğrudan ya da dolaylı olarak alakalıdır. Ama İslam'la çelişiyorsa o zaman buna inanmamalıyız. Halk arasında bilinen bir tabirdir. Kişi Eylül ayında doğduysa [Başak burcunda], titiz olur. Aslan olursa cesur olur. Gibi böyle tabirler çok kullanılır. Ama bu çok yanlıştır. Kesin bir doğruluk payı olmamakla beraber karakterleri, insanların içini bilen tek kişi yalnız Allahü tealadır.Buna Zodyak (burçlar kuşağı) da denir. Allahü teala bir kişiye gaybı bildirebilir. Ama burç yollarıyla değil. Burç yorumcuları da eğer (Ben gaybı bildiriyorum) veya (İki yıl sonra şunlar olacak) derse, bunun falcılıktan veya büyücülükten hiçbir farkı yoktur.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Gaybı tahmine çalışmak
gazetelerdeki sitelerdeki günlük burç yorumlarına pek bende itibar etmiyorum...burçlar insan karakterinde etki ediyor sadece..

25:61 - furkan
Gökte burçları var eden, onların içinde bir kandil (güneş) ve nurlu bir ay barındıran Allah, yüceler yücesidir
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.