Metin Oktay.
"Kimse 100M€ etmez. Ben dahil..."
Zlatan Ibrahimovic.
"Bana Zidane'ın yanına on tane kalas verin, yine de Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım."
Sir Alex Ferguson
"Ben salak mıyım bas bas bağırıyorum Fenerbahçe'yi, Milli Takım'ı bana verin diye. Verin arkadaşım bakın neler olacak."
Yılmaz Vural
"Sonuçta Bayrampaşalıyız."
Arda Turan. (Barcelona maçında yaptığı hareket ve yediği kırmızı kart yorumu)
"Yalan söylemeye devam edebilirsiniz. Ama unutmayın ki bu bizi güçlü ve daha da güçlü yapar."
Didier Drogba
"Artık özel değilsin, artık özel değilsin."
Manchester United taraftarlarının Jose Mourinho tezahüratı.
"Futbol arsada güzeldir, borsada değil."
Metin Kurt
Muhabir: "Chelsea'den ayrıldığınızdan beri çok şey değişti."
Mourinho: "Hayır, Arsenal hala kupa kazanamadı."
"Hayatla ilgili her şeyi 'Baba' filminde bulabilirsiniz. Futbolla ilgili her şeyi ise bir derbide..."
Graeme Souness
"Bence Inzaghi ofsaytta doğmuş."
Sir Alex Ferguson
"30 yaşındayım ve Ronaldo'ya hocalık yaptım. Cristiano'ya değil, gerçek Ronaldo'ya."
Jose Mourinho
"Islıklanmak beni motive ediyor. Çünkü bu, Şampiyonlar Ligi'nin acısının hâlâ geçmediğini gösteriyor."
Arjen Robben
"Paramı yoksullarla paylaşmadığım gün insanlıktan yoksun olduğum gündür."
Sleven Bilic
"Köpeğimin adı Messi. Çünkü Messi Dünya'nın en iyisi, dolayısıyla köpeğim de Dünya'nın en iyi köpeği."
Isco
"Gündelik hayatta bile sağa sola bakarak boşluk arıyorum."
Xavi
"Beni River Plate bayrağına sarıp gömün. Bizimkiler karşı taraftan biri öldü sanıp sevinsin."
Boca'lı taraftarın ölümden önceki son isteği
"İsterse İspanya bize yirmi tane gol atsın, biz onlara bir tane gol atarsak sevineceğiz."
Tahiti Teknik Direktörü
"Neymar kesinlikle fazla abartılıyor."Joey Barton.
"Joey Barton'ın kim olduğunu bile bilmiyorum. " Neymar.
Muhabir: "Hükümet yetkililerinin futbola ilgili olması konusunda ne düşünüyorsunuz?" Amokachi: "Çok normal, ikimiz de trübünlere oynuyoruz"
"Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo."
Zinedine Zidane
"Dün, sabaha karşı 6 gibi kupayı alıp yatağa öyle girdim. Ben, eşim ve kupa beraber uyuduk."
Frank Ribery
"Niang gündemimizde hiç yoktu. Devre arasında 'Türkiye'yi istiyorum' diye twit attı ve uygun olduğu için alındı."
Fikret Orman
"Messi benim yanımdan hızlıca geçip bana çalım attığında futbolu bırakmaya karar verdim."
David Beckham
"Allah kimseyi Drogba'yla çarpıştırmasın."
Burak Yılmaz. (Akhisar maçında Drogba'yla çarpışmasını anlatırken)
"Arasaydı, iyi bir takım olduğumuzu söylerdim, gelmesine gerek yoktu."
(Klopp'tan BVB'nin 1-6 kazandığı maçı izlemeye gelen Mourinho'ya.)
Sir Alex Ferguson bir basın açıklamasında, "Biz Arsenal'den daha iyi bir takımız." dedi. Bu açıklamadan birkaç gün sonra ise Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in verdiği demeç olay yarattı.
Wenger'in, "Herkes kendi karısının daha güzel olduğunu söyler" demesi ülke gündemine bomba gibi düştü.
Bilgin Gökberk: "Bunu neye dayanarak söylüyorsun?"
Sergen Yalçın: "Koltuğa dayanarak...
Muhabir: "Atatürk 'Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim' demiş ne diyorsun?" Sergen: "Güzel demiş de ben çevik değilim ki."
"Salih'te biraz tecrübesizlik var. Gol sevincinde herkes üst üste atlayacak en son sen atlayacaksın. O direkt atladı."
Selçuk Şahin
"Demek ki maçın seyircili olduğunu bilmiyorlardı. Haber veririz bundan sonra. Gelmeyenlerin de canı sağ olsun"
Şenol Güneş'ten taraftara
"Eğer taraftar protesto edecekse, maçtan 40 dakika önce sahada olacağım, beni ıslıklasınlar. Maçta takımı desteklesinler."
Mourinho
“Zeman kim? Şimdi tatildeyim,boş zamanım çok.Google’a girip onun hakkında bilgi edineceğim”
Kendisini eleştiren Zeman'a Mourinho'nun cevabı
"Dünya'nın en iyi teknik direktörü ben değilim ama benden de iyisi yok."
Jose Mourinho
Gökmen Özdenak: "Son vuruşlarını geliştirmen lazım."
Necati Ateş: "Abi biz senin penaltı atıp Ritz Carlton'da turist vurduğunu da biliriz."
![[Resim: 980160_79870.jpg]](http://nehirhaber.com/resimler/haber/650/980160_79870.jpg)