You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fransa'da Camiye Çirkin Saldırı

Göğe Bakma Durağı.
[Resim: 051120130758206750429_2.jpg]

AA
Fransa'nın doğusundaki Besançon kenti yakınlarındaki Es-Sunna ve Al-Fath camilerinin duvarlarına, ırkçı ve İslam karşıtı yazılar yazıldı, gamalı haç çizildi.

Aşırı sağcı ve yabancı düşmanı Ulusal Cephe Partisini öven ifadeler ve "Fransa Fransızlarındır", "Müslümanlara ölüm", "Araplar defolun", "Yaşasın Ulusal Cephe" yazıları yazılan iki caminin duvarlarına, gamalı haç çizildi.

Es-Sunna Camisi'nin bu yıl içinde üçüncü kez ırkçı saldırıya hedef olduğu belirtildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Fransa'nın doğusu, aşırı sağcı partinin ülke genelinde en fazla oy aldığı bölgelerin başında geliyor.

Fransa'nın doğusunda Müslüman ve Musevilere ait dini ibadet yerleri ve mezarlar, sık sık bu tür saldırılara hedef oluyor.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Fransa'da Camiye Çirkin Saldırı
"Müslüman yapmaz" demiyorum ama hiç bu tür haberlerin kaynağında müslümanları görmediğim alde farklı inançlardaki insanların nedir müslümanlara bu kadar garezi hiç anlam veremeyeceğim sanırım. Ve asıl yakıp yıkan saygısız kendileri olduğu halde bu yakıştırmaları müslümanlara yapmalarına da anlam veremicem. Bu aynı bikaç saat önce bahsettiğim olay gibi.
Neyse, Allah ıslah etsin.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Rabbim hidayete erdirsin ne diyelim...hadi onlar düşmanlık besliyorda yapıyorlar...Biz ise biliyoruz ama camilerimiz cemaatle dolu değil...bazı camilerimiz harap-bitap halde Sad hesap zor olacak ahirette zor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Açıkcası o köklerin bile kuruduğunu düşünür oldum : )
İnşAllah öyle insanlar tanırım ki bu düşüncemden utanırım.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bulurlar belalarini
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
İnşAllah, umut fakirin ekmeği nihayetinde gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.