You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FOX TV’de Skandal

Profesör
FOX TV’de Skandal
Fox TV’de yayınlanan “Esra Erol’la İzdivaç” adlı programda büyük bir skandal yaşandı.

Evlilik için programa başvuran ve canlı yayına çıkartılan bir vatandaş nasıl bir eş aradığını anlatırken, Atatürk’ü Peygamber Efendimizin yerine koyarak büyük bir skandala imza attı.

Eş arayan vatandaş, “Benim eş olarak düşündüğüm kadın, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmalı. Çünkü Atatürk benim için çok önemlidir. Hatta Allah’tan sonra Atatürk gelir benim için. Peygamberden bile öndedir.” şeklinde ifadeler kullandı.Program sunucu Esra Erol bu skandal sözler karşısında panikleyerek damat adayına müdahale etti.

Fox TV’de canlı yayında yaşanan bu rezalete izleyicilerden büyük tepki geldiği, kanalın telefonlarının kilitlendiği öğrenildi.

Habervaktim.com
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: FOX TV’de Skandal
bunu izledim ben
salak adam
nerdeyse önce atatürk sonra Allah diyecekti
esra erol engel olup adama kızdı...
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hatta evlenmeyi bekleyenlerden biride adamın sorsan yanlış anlaşıldığnı söleyecekti ki
esra onu da susturdu :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Atatürk'e ayan oluyorsa şayet o bile küfür etmiştir adama gülücük ("ulan artık akıllanın burası bildiğiniz gibi değil") diyordur :D Allah'ın belaları.. Kurban ol sen O peygambere aşşağılık pislik...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ee işte sorsan laf dicekti :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
amin...
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.