You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_GÖLGE HARAMILERI_
forum yemini
Barışta ve savaşta, yerde gökte,tuvalette ve banyoda, ve forumda;

-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma

-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma

-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime

-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.

-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)

-Adminlere itaat edeceğime

-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma

-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma

-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)

-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime

-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca aglamayacagıma Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma

- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma

-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime

- Admin ve modlara sirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime

Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim....
ok
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: forum yemini
amin gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim....
:D:D:D:D güzelmiş saol paylaşım için.. icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: forum yemini
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cihat supersin bilader cok guzel
bende bu kurallara uyacam ins sanirsam galibaicýnicýn

eyw kardesimgülücük

!AYSE! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim....
:D:D:D:D güzelmiş saol paylaşım için.. icýn

sende saolgülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
eh işte:D:D: superdi ama ben zaten uysal bir kişiligim:D:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.