You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile...

Cezalı Üye
forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile özel olarak mesajlaşmak, özel olarak dertleşmek yanlış bir şey mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: forum, oyun gibi yerlerde karşı cins ile...
Yanlış...Çünkü bazen olay -hatta çoğunlukla- farklı taraflara kayabiliyor..Bu tür ortamların ayrı bir cazibesi var.Görmediğin, bilmediğin bir insanla özel olarak herhangi bir paylaşımda bulunmak, o kişi için bizde merak uyandırabiliyor..Dikkat etmek gerek
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Örneğin reelde tanımadığın birinin karşısına geçip dertleşir misin gülücük asla..böyle bir şeye tenezzül eder misin?! Tabiki hayır..Hele bir de karşı cins..Sapık sıfatı yakıştırması ile başa baş gider bu durum gülücükMadem reelde yapamıyoruz o halde sanaldaki rahatlıkta neyin nesi? Bizlerde bu hatayı çokça yapıyoruz malesef..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yanlış yönlendirmek istemiyorum, ancak net çizgileri olan bir üslubu kullanarak yapılan paylaşımların sakıncası yok diye düşünüyorum bak -düşünüyorum-dedim..Bu konudaki fetva merci kesinlikle ben değilim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şöyle ifade edeyim ; kullandığın üslup karşı tarafça farklı değerlendirilmemeli..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
nasıl ya?konuşurken canım filan demeyi mi kastediyorsun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Onu deme zaten :D o bariz hoş olmayan bir ifade...Ciddiyeti elden bırakmamak lazım..bunu ifade etmeye çalışıyorum..Ama bu konuda rahatız malesef
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
canım, bebeğim, bir tanem, çilekli pastam gibi şeyler söylemeyeyim tamam Tongue

karşı cinsi etkilemeye çalışmadan derdimizi anlatmalıyız yani, değil mi?

özel yazışmalar kesinlikle yapmamalı mıyız?mesela biri bir forumda derdini anlatmış ve bu karşı cins.ona yardımcı olmak için özel mesaj atmak nasıl?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.