KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hee nolcekkiii ederukk dimi kısss
edun daa acımayun
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
edun daa acımayun

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
erkekler nerde yaw bi ben mi oy kullandım şimdi
kızlar gene ne peşindesiniz bakiim feminizm erkeklere şikayet derken fln derken şimdide bu mu :D
kızlar çoğunlukta yağnı denk al
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
erkekler nerde yaw bi ben mi oy kullandım şimdi
kızlar gene ne peşindesiniz bakiim feminizm erkeklere şikayet derken fln derken şimdide bu mu :D
kızlar çoğunlukta yağnı denk al
oklavalar çoğunlukta olmasında :Dkızlarla nasıl olsa mücadele etmesini bilioz:D
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bayanların çoğunluk olmadığı yer mi var?
yanlış anlamayın sizin için demiyorum
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bayanların çoğunluk olmadığı yer mi var?
bazı erkeklerin işine geliyo ama bu durum :Dyanlış anlamayın sizin için demiyorum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.