You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
Finansal kriz
[Resim: 5632_5732_29092008_1.jpg]
Kurtarma planıyla ilgili en önemli eleştirilerden biri, krizin ciddiyetine ve boyutuna uygun olmaması. Yani ABD Başkanı Bush, aslında ölmüş bir ayı postuna yara bandı yapıştırıyor...
[Resim: 5632_6332_29092008_1.jpg]
İşte krizin resmi... Hain ‘Amerikalı’ kurt mortgage kredilerini üflüyor, masaldaki gibi samandan ev Lehman Brothers yıkılıyor ve altından elindeki para kesesiyle bir domuz çıkıyor...
[Resim: 5632_5974_29092008_1.jpg]
Başkan Bush, kurtarma planı ile eleştiri oklarının da hedefi oldu. Kurtarma planı ile bir selin üzerindeki sette açılmış deliği parmağıyla kapatıyor ancak su çıkacak bir yer buluyor...
[Resim: 5632_2066_29092008_1.jpg]
Kriz sonrasında yatırım bankalarının çok riskli yatırım kararları alarak, neredeyse kumar oynayarak sistemi çökerttiği eleştirileri yapılıyor. Bu karikatür, işte bu çöküşü resmediyor...
[Resim: 5632_123_29092008_1.jpg]
Alice Harikalar Diyarı’ndaki Humpty Dumpty karakteri bile son krizle kırılıyor. Masalda bu yumurta kırılmaktan korktuğu için sürekli duvarın üstünde oturur. Son krizle duvar da çöküyor ve yumurta kırılıyor...
[Resim: 5632_9536_29092008_1.jpg]

Wall Street sular altında... Bir bankacı finans devlerinin çatısında yardım çağrısında bulunuyor. Borsada alım zamanını sembolize eden bir boğa ise tufandan yüzerek kaçıyor...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Finansal kriz
yüreğine sağlık kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.