You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FİLMLERDEN REPLİKLER...

FİLMLERDEN REPLİKLER...

Forumcu
FİLMLERDEN REPLİKLER...
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş’ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüş Klubü"

Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır...
Maximus
"Gladiator - Gladyatör"

Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Simdi bunu anlamaya başlıyoruz...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüs Klubü"

Bu açıklanamaz, ama hissedersin. Hayatin boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir.. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
Morpheus
"The Matrix"

"Her sokak kösesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve aksam hoşgörüyoruz. Hayır, artik olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."
John Doe
(Seven - Yedi)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...

sizlerden de bekliyorum....
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: FİLMLERDEN REPLİKLER...
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş’ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüş Klubü"

Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Simdi bunu anlamaya başlıyoruz...
Tyler Durden

"Her sokak kösesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve aksam hoşgörüyoruz. Hayır, artik olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."
John Doe
(Seven - Yedi)

sizlerden de bekliyorum....

Ne iyi etmişsin de açmışsın hocam bu konuyu hatırlamış oldukWink ne güzel filmlerdi bee : )
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: FİLMLERDEN REPLİKLER...
julyen : Madagaskar'a hoşgeldiniz !

Marty : ne madarası yaa ??

MADAGASKAR

Seninkilerin üzerine pek gitmedi ama benden daha bunlarla uğraşıyom : ) Yarın Harry Potter izleyimde bi de ondan ekleyim Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
RE: FİLMLERDEN REPLİKLER...
Sana yaptıklarımdan sonra gideceğin cehennem, sana cennet gibi gelecek ! sin city
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.