You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fikrinize Yardımıza ihtiyacım Var

General
10 Aylık bi kızım var maalum herkes biliyor , sorunum şu .. Kızımı Allah'ın Razı Olacağı şekilde yetiştirip büyütmek istiyorum , babasının ailesi tarafını pek tasvip edeceğimiz bi aile yaşantısı yok maalesef , çocuğumun farklı olmasını onlardan ayrı olmasını istiyorum .. İnşallah gönlümde küçücük nefsime ait bu konuda bi nokta olmaz .. Gönlüm o yönde .. nasılda annesi öğretmiş lafları ilaki söyleniyor , ben bunun için değilde gerçekten Allah'ın Rızası için istiyorum .. Bi anne olarak görevim de olduğunu düşünüyorum .. Küçükken ne kadar alırsa o kadar kar büyüyünce çokda anne babayı takan çocuklar olmuyo maalesef bende bunu düşünerek ipleri şimdiden elime almak istiyorum .. Umarım dileğimi arzumu anlatabilmişimdir yanlış anlaşılmak istemiyorum bu konuda .. Şimdl sorun şu yardımınızı istediğim konu şudur ki hemen anlatıyorum ;
yemek filan yedirirken Besmele çekerim mutlaka , ayağımda sallarken Hu Allah Allah'ın isimlerini söylerim bu fikirde güli cennet ablanın fikriydi sağolsun gülücük hapşurduğu zaman elhamdülillah Yerhamukeallah , yehdinave yehdikemuallah derim . Banyo yaptırırken en son abdest aldırmaya çalışırım .. Aklıma gelenler bunlar şimdilik .. geçenlerde elimde tesbih sesli bi şekilde Allah diyodum , tesbihi birden elimden alıp Alla Allah demeye başladı ,okadar sevindim ki .. Allah'ını zikr etmesi , beni çok etkiledi .. Peki başka ne öğretebilirim ? Nasıl öğretebilirim ? Şimdilik oyun filan bilmiyor.. Acaba küçük renkil kağıtlarla filan o şekilde birşeyler öğretebilir miyim ? Şimdi fikirlerinizi bekliyorum gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Fikrinize Yardımıza ihtiyacım Var
Allah bagıslasın kızınızı.Suanda daha küçük bence temizligine dikkat edin,yemesine icmesine dikkat edin yeterli .

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-11-2014, Saat:10:08 PM, Düzenleyen: (Amed).
Profesör
Çocuklar o yaşta rol model alırlar
Sen kendinde uyguladigin şeyi o taklit eder
Sen namaz kılarken yanına almaya çalış seni görsün
Sen sesli olarak sure oku o hafızaya kaydeder merak etme
Ben yegenlerime öyle yapıyordum
Mesela sesli olarak Rabbin kim Allah
Peygaberin kim hz. Muhammed vs. Bunu sesli olarak sürekli tekrarlayip kendim cevapliyordum
Bi gün
Rabbin kim diye sordum sesli olarak yeğenim başladı saymaya
Rabbin kim Allah
Peygamberim hz. Muhammed dinim islam

Sana da tavsiye ederimgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Çocukların uyaranları çok önemli; zihinsel ve ruhsal gelişim için de doğru uyaranların
çokluğu önemlidir. Allah'tan dilerim ki çocuğunu en güzel bir şekilde yetiştirmen
nasip olsun. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Âmin, Allah razı olsun. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.