You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Feyzioğlu'nun Van ile İlgili Sözlerine Cevap Geldi

Feyzioğlu'nun Van ile İlgili Sözlerine Cevap Geldi

Forumcu
RE: Feyzioğlu'nun Van ile İlgili Sözlerine Cevap Geldi
Degersiz birisini bu kadar cok muhatab almamak gerekiyor aslinda ama gel gör ki burasi türkiye.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
belge hani , yayınlasın nette o zaman yapılan yardımların belge dökümünü , tasdikli imzalı hepsini yayınlasınlar , ne nereye gitti hepsi yazıyor ve imzalı ve damgalı olsun tek tek yayınlasınlar , lafa inanmıyorum ben , herkes şunu yaptım bunu yaptım diyor fakat bu devirde herşeyin belgesi yayınlanmalı ve halka açık olmalı , yoksa kafasına göre isteyen istediğine inanır fakat kanıt ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-05-2014, Saat:06:34 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Bazı insanlar bakan kör demekki
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
adres ver nette bakim , damgalı , imzalı nerde yazıyor bu yardımlar v.s. , fakat ben yaptıda demiyorum yapmadıda demiyorum , ama kesin inanmam için yayınlasınlar , hem sadece bu hükümet için ben bunu söylemiyorum , tüm hükümetler ve tüm devlet kurumları şeffaf olmalı ve yaptıkları herşeyi yayınlamalılar , bizim onlara söz ile inanmamızı istiyorlar çoğu zaman , fakat hangi parti olursa olsun farketmez kim başa geçiyorsa hepsi bunları tek tek yayınlamalı ve halkta incelemeli delilleri .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-05-2014, Saat:09:01 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Sedat atla otobüs e van a git sen
Görürsen Belki inanirsin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.