You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FETÖ üniversitesinden 14 Ağustos tehdidi

FETÖ üniversitesinden 14 Ağustos tehdidi

Profesör
FETÖ üniversitesinden 14 Ağustos tehdidi
Geçtiğimiz günlerde kapatılan FETÖ'ye ait Mevlana Üniversitesi'nin Twitter hesabından '14 Ağustos'ta görüşmek üzere' twiti atıldı.

[Resim: feto_universitesinden_14_agustos_tehdidi...6_1956.jpg]

FETÖ üniversitesinden 14 Ağustos tehdidi


FETÖ'ye ait Mevlana Üniversitesi'nin twitter adresinden 14 Ağustos'ta görüşmek üzere mesajı paylaşıldı. Üniversitenin daha önceki paylaşımları incelendiğinde sadece okulla ve okulun etkinlikleriyle ilgili paylaşımlar yaptığı görülüyor. Son mesaj 19 Temmuz'da yayınlanmış.

"BEKLEYİN" TEHDİDİ

FETÖ Üniversitesinin hesabından "Bir karıncayı bile incitmeyen günümüzün Mevlanası Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretlerinin davası ilelebet baki kalacaktır" iddiasında bulunulurken "40 yıldır bin bir zahmetle ilmek ilmek örülen hizmet hareketinin bir kendini bilmez tarafından yıkılacağını mı sanıyorsunuz. Bekleyin..." mesajıyla açık bir tehditte bulunuldu.

Konuyla ilgili haberlerin çıkmasının ardından, üniversitenin Twitter hesabından bu mesajlar kaldırıldı.

Mevlana Üniversitesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılmış ve Selçuk Üniversitesi'ne devredilmişti.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.