You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fethullah Gülen Hakkında Düşünceleriniz .

Fethullah Gülen Hakkında Düşünceleriniz .

Üye
RE: Fethullah Gülen Hakkında Düşünceleriniz .
Özellikle Mavi Marmara için demecinden sonra epey şüphelerim var..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
dersçalışmakdan yorgun ve bitab düşere uykuya dalıp sabah namazı ile annesinin sesine uyanmaya çalışan herseferinde tekrar dalan vede en sonunda annesinden sabah namazı kaçacak diye beddua işiten bir insandan ....
böyle analar ancak alim yetiştirir
Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
yapılan hizmetlerin ve o cemaatte bulunan değerli insanların hatrına susuyorum.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
DİNLER ARASI DİYALOG KONUSUNDA HAKİKATEN Bİ ARAŞTIRMA YAPILDIĞINDA BİRBİRRİNE ÇOK ZIT ŞEYLER ÇIKIYOR. GEÇEN AYLARDA BENİ DE AVRUPAYA BU MESELEDE KONUŞMALAR YAPMAM İÇİN ÇAĞIRDILAR. BEN DE ÇOK VAKIF OLMADIĞIM İÇİN Bİ ARAŞTIRDIM. MESELA HAYRETTİN KARAMANIN AÇIKLAMALARINDA "BİZ GİTTİK ASLA DİĞER DİNLERE DESTEK VERMEDEN GEREKN TEBİLİĞİMİZİ YAPTIK. ONLAR DA AYNI ŞEKİLDE KENDŞ DİNLERİNE ÇAĞIRDILAR." GİBİ Bİ MESELE. ANCAK DİĞER BAZI İNSANLAR Kİ İSİM VERMİYİM HAKİKATEN BİZİM DİNİMİZİN KURALLARIYLA SİZİNKİLERİ BİRBİRİNE UYDURUP ORTAK KURALLAR ÇIKARALIM GİBİ SAPIK ŞEYLER DE VAR. BİZİM BU TARAFTA BÖYLE DEĞİŞİK ŞEYLER OLDUĞU GİBİ KARŞI TARAFTA DA DEĞİŞİK İNSANLAR VAR. KİMİLERİ HAKİKATEN HRİSTANLIĞI BENİMSETMEYE ÇALIŞIYO. KİMİLERİ FARKLI FARKLI ŞEYLER ORTAYA KOYUYO. KİMİLERİ MÜSLÜMANLARA DİREK DÜŞMAN KESİLİP DÜNYA GÜNDEMİNDEKİ HAKSIZLIKLARI SAVUNUYO. BİZİM BURDAN BU İŞ İÇİN GİDEN YÜREKLİ İNSANLAR DA HAKSIZLIĞA KARŞI DURUNCA HRİSTİYAN TARAFI "MÜSLÜMANLAR BİZE ÇOK CELALLENİYO. UZLAŞMYA VARMIYOLAR " GİBİ SÖYLEMLERDE BULUNUYOLAR. ANCAK BENİM DÜŞÜNCEM DE KESİNLİKLE DİNLER ARSI DİYALOG ADI ALTINDA YAPILAN ILIMLI İSLAM GİBİ SAPIK İŞLERİN KARŞISINDAYIM. DESTEK VERMİYORUM. VE FETHULLAH GÜLEN BU İŞİN NERESİNDE BEN DE BULAMADIM.
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Dinler arası diyalog safsatası..Kardeşim başka din mi var da arasını buluyorsun!!!

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.