You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fethullah Gülen Cemaatinin %80 ni Kaybeder

Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-07-2016, Saat:11:48 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Kıdemli Üye
RE: Fethullah Gülen Cemaatinin %80 ni Kaybeder
Çok acı benim için ama gerçek ah be hoca ne yaptın sen..... bugün de gezi eyleminde ölen çocuğa taziye yayımlayıp ABD karşıtlığından çatışma üretilmesinden rahatsızlık duyduğu hususunu belirtmiş bugün haberlerde dinledim .... Resmen rezalet bunu dediyse
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
videoyu biraz daha uzun olanla değiştirdim, başka gözünden kaçanlar olmuş olabilir
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Video yu izlemedim başlıktan kendi yorumumu yaptım ama videoyaya bakarım aslında bakmaya gerek yok
Hala şefkat tepedeki rezaleti savunan arkadaşlarım var böyle koyu bi şekilde

En kötüsü medyada hala 3. 4. Kişilerin tanıklıklarıyla iki taraf birbirini suçluyor
İşte yok fbi ajanı girmiş penisilvanyaya da yani o kadar ne konuşulduğunu kimse bilmeden girip yorum yapıyor
Bununla çıkan kasetlerin kanıt mantığı aynı 2 side geçersiz yani bunlar kanıt falan olamaz kulaktan kulAğa kanıt olmaz...
ama 2 taraf ta da iftiralar hissediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ehl-iküfrün diz dövme vaktidir
Müslümanalrın ise Şadan-ı Handan olma vaktidir.... doğru demiş...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Fethullah Güzel Mavimarmara şehitlerimiz için bir taziye mesajı vermedi şehit aillelerine baş sağlığı telefonu etmeye bile tenüzzül etmedi aksine İsrail'den izin almamız gerektiğini söylemişti ve Mavimarmara olayı döneminde zina yapmış olan Deniz Baykal'a bizzat 'Geçmiş Olsun' telefonu etmişti.Hal böyleyken varın siz düşünün.
Şimdide gezi parkı olayını destekliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2014, Saat:08:36 PM, Düzenleyen: Sükut.
Kıdemli Üye
Ben hala f . Gülen e ehli küfür demmemesi taraftarıyım
Insanların bunu seyredip Kadir mısıroğlu gibi aşırı bir şekilde nerdeyse kafir demesine sebebiyet verecekse bu video ya karşıyım Kadir mısıroğlu nun ilmi vardır benden fazladır lakin fıkıh âlimi değildir
Bir adama kafir demek tehlikeli bir iş ben hatırlatıyorum...
Bize düşen hata yapıyor demektir..
Bir adamı tekfir etmek öyle basit iş değil
Kadir mısıroğlu yüksek perdeden konuşmasıyla m . Akif i de eleştirirken nerdeyse tekfirin ucuna getirir videolarına bakarsanız görürsünüz safahatı dirseğinin altına koyar ... Adamın tevbe edip etmediğini bilmez ...

Hatalarını sıraya koyup biz adama kafir oldu diyemeyiz en azından ben demem bu riske girmem bunu hatırlatmak istedim sadece

Not : yukarıdaki üyelerden böyle kafirdir diyen olmadı kimse yanlış anlamasın milleti temkinli davranmaya davet ettim hepsi bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2014, Saat:09:19 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Uzman
videoyu izlemedim ama kadir mısıroğlu'nun analizleri süper . . . zaten şuan cemaat çöküş içerisinde . yurtlarında kalan insanların bazıları yurtları boşaltıyor aynı şekilde evlerinde kalan insanlarda evlerinden ayrılıyorlar . cemaat bireylerine sürekli hükümete yönelik karalama propagandaları uyguluyorlar ... cemaat kendi kendini bitirmek üzere . . .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.