Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Fethullah Gülen Cemaatinin %80 ni Kaybeder
Fethullah Gülen Cemaatinin %80 ni Kaybeder
Hala şefkat tepedeki rezaleti savunan arkadaşlarım var böyle koyu bi şekilde
En kötüsü medyada hala 3. 4. Kişilerin tanıklıklarıyla iki taraf birbirini suçluyor
İşte yok fbi ajanı girmiş penisilvanyaya da yani o kadar ne konuşulduğunu kimse bilmeden girip yorum yapıyor
Bununla çıkan kasetlerin kanıt mantığı aynı 2 side geçersiz yani bunlar kanıt falan olamaz kulaktan kulAğa kanıt olmaz...
ama 2 taraf ta da iftiralar hissediyorum
Müslümanalrın ise Şadan-ı Handan olma vaktidir.... doğru demiş...
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Şimdide gezi parkı olayını destekliyor.
Insanların bunu seyredip Kadir mısıroğlu gibi aşırı bir şekilde nerdeyse kafir demesine sebebiyet verecekse bu video ya karşıyım Kadir mısıroğlu nun ilmi vardır benden fazladır lakin fıkıh âlimi değildir
Bir adama kafir demek tehlikeli bir iş ben hatırlatıyorum...
Bize düşen hata yapıyor demektir..
Bir adamı tekfir etmek öyle basit iş değil
Kadir mısıroğlu yüksek perdeden konuşmasıyla m . Akif i de eleştirirken nerdeyse tekfirin ucuna getirir videolarına bakarsanız görürsünüz safahatı dirseğinin altına koyar ... Adamın tevbe edip etmediğini bilmez ...
Hatalarını sıraya koyup biz adama kafir oldu diyemeyiz en azından ben demem bu riske girmem bunu hatırlatmak istedim sadece
Not : yukarıdaki üyelerden böyle kafirdir diyen olmadı kimse yanlış anlamasın milleti temkinli davranmaya davet ettim hepsi bu
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi