You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde-Galatasaray Elendi

Profesör
Şampiyonlar ligine katılma mücadelesi veren fenerbahçe partizanı semih ve alexin atığı gollerle 2-1 mağlup ederek şampiyonlar ligi gruplarına katılmaya hak kazandı..Fenerbahçemizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzgülücük

Diğer bir takımımız salatasaray ise pardon galatasaray romanya temsilcisi Steau Bukrese yenilerek şampiyonlar liginden elendi.galatasaray ülkemizi uefa da temsil etmeye devam edicek, umarım bu sefer 1 takım elemeyi başarırlargülücük) acınızı paylaşıyoruz gsli arkadaşlar metin olungülücük)))
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
RE: Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde-Galatasaray Elendi
çelenk gönderelim gslilerekahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
aman ne olmuş yaneee kahkaha
dereyi görmeden paçaları sıvamayalımkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
keski gs sampiyonlar liginde olsaydı
biraz para kazanırdı
yoksa o gevurlara tranfer için o kadar parayı nasıl vercekler
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
10 milyon euro tamamen bize kaldı çünkü sadece biz katılıyoruz gs de katılsa bölüşcektikgülücük yine kokucak bunların ağzı hiç çekilmezTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde-Galatasaray Elendi
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10 milyon euro tamamen bize kaldı çünkü sadece biz katılıyoruz gs de katılsa bölüşcektikgülücük yine kokucak bunların ağzı hiç çekilmezTongue

eko abi ramazan geldi yine şanslıllar zekatlar akacak ĞS ye kahkahaifade

ne şans var bunlarda yaa ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.