You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fenerbahçe inönü Sisinde kayboldu 3-0

Uzman
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, Serdar, Yusuf, Bobo
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, M. Topuz, Cristian, Emre, Santos, Alex, Kazım

DK 54:Fink İbrahim Üzülmez sol taraftan rakibinden topu şık bir hareketle kurtardı. Cezasahası ön çizgisi üzerinde Fink'e havadan bir pas. Fink gelişine yarım vole ile çok sert ve düzgün vurdu. Top soldan ağlarla buluştu. Volkan çaresiz 1-0

DK 57: Gol Bobo Tello ceza sahası içine pasını verdi, Bobo topla buluştu dönerek şutunu vurdu ve top kaleci Volkan'ın yanından ağlarla buluştu. 2-0

İnönü'de seyirci '3. 3.' tezahüratları yapıyor. . .

DK 83: Uğur İnceman Beşiktaş taraftarı takımına resmen gol attırdı. Her paslaşmada 'Oley. oley' tezahüratları arasında İbrahim Üzülmez sol taraftan ilerledi. Uğur İnceman defansın arkasına iyi sarkıtı. Vuruşunda topu ağlara yolladı 3-0
ne kadar takım tutmasamda fener dusmanımSmile

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Fenerbahçe inönü Sisinde kayboldu 3-0
Kaybolmaya Mahkum . karizm Kardeş Takım '' Beşiktaş '' 'ı Kutluyorum . Tüm Fblilere geçmiş olsun diyorum . karizm karizm
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
FB ye laf haaaaaaaaa:D

bizde gs yi bakın küçük harfle gs dedim dikkatinizi çekerim:D 3-0 yenmiştik nehaberrrrrrrrrrrrrr:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
3-1 olucak o Big Grin sımdı gs felan gırmesın araya Fb azdık ezdık :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yahu nasıl ezdiniz ben başka maçmı izledim hakem penaltılarımızı verse daha ilk yarı kopardı maç şikeciler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
çok uzuldum ya nasıl yenıldık
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sonuca bakarım bn onemlı olan sonucSmile

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.