You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Fenebahçeli Olduğumu Solucanlar Bile Biliyor"

Acemi Üye
[Resim: yasar_buyukanit%20%5BtUTo77RT%5D.jpg?0.9307895]
Göreve geldiği günden bu yana ilk kez KKTC`ye giden ve 3 gündür Ada`da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, ayrılmadan önce havalanında basın toplantısı yaptı.

Çok koyu Fenerbahçeli olduğu bilinen, hatta Fenerbahçe şampiyon olduğunda gece konvoya çıkan, fırsat buldukça maçlara giden Büyükanıt`a basın toplantısında bu akşamki derbi soruldu. Büyükanıt`ın verdiği cevap Fenerbahçeliliğinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyordu. İşte Genelkurmay Başkanımızın verdiği cevap;

Fenerbahçeli olduğumu toprağın altındaki solucanlar bile biliyor. Gönlüm Tabi ki Fenerbahçe`nin kazanmasından yana..

Böyle büyük bir takımın yoluna baş koymak ayrıcalıktır... bence herkez en kısa zmanda doğru yolu bulup FENERBAHÇE CUMHURİYETİNİN bir mensubu olmalıdır...
[Resim: pelinkarahanbv7bs61pf6kwl1.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: "Fenebahçeli Olduğumu Solucanlar Bile Biliyor"
aha aha aha hiç gülcem yoktu güldürdün sağolllll
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: "Fenebahçeli Olduğumu Solucanlar Bile Biliyor"
oldu da adam oldu sankim pöh gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: "Fenebahçeli Olduğumu Solucanlar Bile Biliyor"
simay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fb li olması hiç ilgilendirmiyor beni ben fb liyim yetergülücük

okgülücükokgülücükokgülücükayıptır söylemesi 2-1- galibizicýn
BugÜn DoğUm GüNÜN yANınDa DeğiLİM bu yÜzdEN hiç İyi DEğiliM...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.