You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Feke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 88. Yıl Dönümü Bu Yıl Buruk Kutlandı

Im Not NormaL
Adana'nın Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 88.yıl dönümü bu yıl buruk kutlandı. İlçede, bir gün önce, 'dur' ihtarına uymayan sürücü yol kontrolü yapan 2 askere çarpmış, kazada Jandarma Er Engin Aydın (21) şehit düşmüş, Jandarma Er Mecit Güllü'de (21) yaralanmıştı.

Adana'nın Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 88.yıl dönümü bu yıl buruk kutlandı. İlçede, bir gün önce, 'dur' ihtarına uymayan sürücü yol kontrolü yapan 2 askere çarpmış, kazada Jandarma Er Engin Aydın (21) şehit düşmüş, Jandarma Er Mecit Güllü'de (21) yaralanmıştı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kurtuluş törenlerine Adana Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Feke Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Cuma İş, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler stadyumdaki resmi geçit töreniyle son buldu.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Feke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 88. Yıl Dönümü Bu Yıl Buruk Kutlandı
zaman aşımından çöpe gönderelim
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.