You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Faydalı bir bilgi (MAYASIZ YOĞURT YAPIMI)

Administrator
Herkesin aklına mutlaka takılmıştır bu soru ilk yoğurt nasıl yapılmıstır diye maya olmadan yani.ama araştırma gereğide duymayız..yeşil haldeki KOZALAK(bildiğiniz çam kozalağı) sütü kaynattıktan sonra maya gibi sütün içine atıoruz.bu kadar.ama yeşil olması zorunluymuş.sonuç alın size maya olmadan yoğurt yapımı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Faydalı bir bilgi (MAYASIZ YOĞURT YAPIMI)
evet bende hep merak etmişimdir, ama araştırmayıda hep unutmuşumdur Smile teşekkürler bir gün hiç mayalayacak yoğurt bulamazsam bunu kullanırım Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
mayalayacak yoğurt bulamazsan yaparsın evet gülücük iyikide bu konuyu açmışım yoksa ne yapardın:p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yapacak çok şey bulurdum aslında da hadi bu seferlik dediğin gibi olsun iyi ki de açmışsın Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bundan sonra maya için yoğurt istemeye gelen komşulara çam kozalağı vereyim bari hem yoğurdum bana kalmış olur hemde azıcık hava atarım bu bilimsel açıklamayla.teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
annem seni psikoloğa götürcem diyodu meryem teyzeye yaptığımı düşünüyom beni kesin bi hocaya götürür.ama valla yoğurdumuz bitti o yüzdenBööö
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.