You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Farzlar yetmezse nafilelere bakılacak mı?

Farzlar yetmezse nafilelere bakılacak mı?

Forumcu
RE: Farzlar yetmezse nafilelere bakılacak mı?
ben farzları sünnetler ve çok az nafilelerle destekliyorum artık ve inşallah hiç bırakmayacağım sünnetleri Amin. Biraz daha yükseltebilirsem daha güzel de olabilir. Sünetler zaten hemen her müslüman tarafından biliniyor nafileden kastım da ara ara hacet namazı bir de genelde evabin namazı kılıyorum.

Allah'a hamdolsun çok faydalı. Bu zamandaki her müslümana nasip olsun. Elhamdulillah Gerçekten koruyor. Allah'a hamdolsun.

benim ibadetler ile alakalı profesyonel bir donanımım yok. hatta biçok konuda yetersiz kalma potansiyelim vardır ama son zamanlarda biraz merak saldı yani yaparak yaşayarak insan biraz daha merak ediyor sanırım.

selamlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-01-2026, Saat:11:54 PM, Düzenleyen: blue.
Forumcu
RE: Farzlar yetmezse nafilelere bakılacak mı?
Allah tüm müslümanlara ibadetlerinde sabır ve kolaylık bunun yanı sıra doğru itikat nasip etsin.Amin. Sizlerinde ibadetlere ve nafile ibadetlere önem vermemiz güzel. Allah istikametimizi doğru eylesin inşallah.Amin.
Dünya ahiretin tarlasıdır.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.